Javila mi se porukom ljubazna, simpatična, posvećena prirodi, Anđa iz Ulcinja. Kaže volela bi da sa mnom uradi intervju za Plezir magazin, a na temu prirodne kozmetike.  Beše to ona prva nedelja marta kada je zavejalo, pa mi je poslala slike snega na ulcinjskoj plaži. Odmah sam zvirnula na njen profil na instagramu @andjapiše, sve mi se tu dopalo. Ona na ijekavici, ja na ekavici, odlično smo se razumele i izdogovarale  se  sve u pet rečenica. 

Jedino, devojka nije mogla znati na kakvog je skribomana naletela, pa je na tih nekoliko pitanja  kao odgovor dobila baš mnogo teksta. Anđa se junački izborila, i evo ga, sada,  ovde  taj razgovor. Uglavnom se radi o prirodnoj kozmetici, kako je prepoznati, ali pomalo i o Estetskoj hirurgiji i kakve to sve veze ima jedno sa drugim, i sveukupno sa mnom. 

Ceo razgovor možete da pročitate na linku PLEZIR MART  2018.

 

 

Budući da je u ovom intervjuu bilo dosta reči o prirodnoj kozmetici, a i prolećni je broj Plezir magazina sav u znaku stilova života koji nas približavaju prirodi, rpedlažem vam da pogledate, ako već niste, tekst o prirodnoj kozmetici koji sam svojevremeno napisala na blogu. Budući da je mnogo kontroverzi o prirodnoj kozmetici, sada sam ga  ponovo iščitala i korigovala neke pasuse koji su izazivali zbunjenost čitalaca. 

Pogledajte ga na sledećm linku. PRIRODNA ILI “PRIRODNA” KOZMETIKA?

 


 

Ostavite komentar