Ne postoji ni jedan razlog da se ne zaljubite u Estee Lauder Pure Color Envy

Boja je odlično pigmentovana i jednim potezom dobijate kompletno prekrivanje. Četkicom se nanosi odlično. 

Tekstura je raskošna, savršeno meka, glatko klizi po usnama, i ostavlja osećaj hranljivog, hidrirajućeg sloja.  Uprkos tome, ne razmazuje se i ne uvlači u bore oko usana pa ostaje dobro definisan. 

Trajnost je optimalna –  Estee Lauder kaže da je trajnost šest sati, i to je manje-više tačno ako ga prethodno ne pojedete uz neki sendvič. 

 

 

Miris je puderast, ali veoma blag, pravi, klasični miris pudera. 

Pakovanje je potpuno očaravajuće. Luksuzno u pravom, dobrom, smislu reči: elegantno, blago zakrivljeno po sredini, tamno teget sa zlatom na krajevima. Veoma elegantno, bez preteranih zlatnih detalja i ukrasa, prava mala dragocenost. Magnet obzebeđuje “klik” efekat svaki put kada ga zatvarate, i sprečava da se otvori u torbi. 

Ne bez razloga, ovo je ruž koji stalno nosim sa sobom.

 

 

Neutralna boja 404 Irresistible, za mene neodoljiva, bez toplih (žutih) tonova, savršena svakodnevna nijansa, pakovanje koje čini svaku aplikaciju malim uživanjem u dizajnu… i pre svega kremast, ugodan osećaj na usnama, učinili su Estee Lauder Pure Color Envy ružem bez kog se poslednjeg meseca ne odvajam. 

 

Njegova je cena visoka,  ali on to zaslužuje. 

 

 

 

Ostavite komentar

Marijana Salvaje Ex Marić on 20/03/2017

Dobro ste napisali, ne postoji razlog da se žena ne zaljubi u ove ruževe! Imam ih 4 i prezadovoljna sam kremastom teksturom, nijansama i postojanošću