deborah-red-2

 

17. decembar

Deborah Milano Red linija nedavno je dobila novih 14 ruževa sa dugotrajnim efektom, koji obećavaju 8 sati trajanja na usnama. 

Tragajući za dužom trajnošću na usnama, sa manje isušivanja, ovi ruževi donose dobar kompromis, ne isušuju usne i ne uvlače se u pore – zahvaljujući “specijalnoj kombinaciji sintetičkih voskova, estera i triglicerida” – trajnost je definitivno produžena, ali ne baš na osam besprekornih sati kako obećava Deborah.  Ako usput pojedete nešto  moraćete da popravite ruž jer više neće delovati tako uredno. 

 

deborah-red-1

 

Od uvoznika sam na probu dobila tri boje sasvim različite po intenzitetu, hladno-toplim tonovima i jačini, i mislila sam da mi nijedna od njih neće odgovarati: dve previše jarke, jedna previše tamna – ali nisam bila u pravu. Na usnama ostavljaju nešto odmereniji, mat trag, pa sam odlučila da zadržim broj 12, ne naročito zbog mode tamnih ruževa, nego zato što mi se boja dopala a nikada se ne odvažim da kupim tako taman ruž.  

Ruž za usne i inače nikada ne bih nosila prema modi, jer mnoge boje na mom licu deluju naprosto zastrašujuće. 

Ali, evo kako izgledaju broj 7, 9 i 12, kada se nanesu na kožu…

 

deborah-red

 

Uprkos tome što se lako nanose i klize na koži, lepše će izgledati ako ih nanesete četkicom, zbog dosta pigmenta koje sadrže sa finim osećajem na usnama, i vrlo solidnim rokom trajanja

Red Long Lasting ruževi na raspolaganju su vam u Jasmin parfimerijama po cenama od oko 950 din, a trenutno možete da iskoristite i veliko sniženje

A narandžasti ruž će dobiti neko od vas… potražite akciju na Facebook i Instagram stranici BudiLepa. 

Dress Me Perfect – između pudera i bb kreme

Dress Me Perfect je novi Deborah puder koji obećava da će se prilagoditi bojom vašem tenu kao da je pravljen za vas, stopiti sa kožom i pružiti lak osećaj kao da na licu nemate ništa, uz formulu koja omogućava koži da diše.

Pokrivanje: slabo do srednje. Puder je tečan, i veoma se lako razmazuje po licu, i kao što obično ide uz ove dve karakteristike – ne prekriva previše kožu. Za mene je to, zapravo, plus za tečne pudere koji se nose tokom dana, jer je uvek lakše dodati malo korektora na tačkice koje želimo da prekrijemo, nego zamaskirati kožu puderom. 

 

20161114_141723

 

Boja – zaista se prilagođava koži. Prvi utisak je bio da će mi ovaj puder biti previše žut, ili čak previše svetao u boji 00 Ivory a bio je baš kako treba.  Vrlo brzo se stopio sa kožom – i potrebno je mnogo manje pudera nego što sam očekivala za celo lice. Evo kako je na kraju izgledalo – gotovo neprepoznatljivo gde prestaje puder a gde počinje koža bez pudera. 

 

deborah-puder

 

Mat, ali ne potpuno. Još jedna lepa stvar je što pruža mat, ali ne i onaj umrtvljen izgled, taman koliko je potrebno da matira mešovitu kožu. Ako imate masniji nos, treba ga dodatno matirati. 

Posebne karakteristike? Skin Oxygenating DH Kompleks je nešto što se navodi kao pomoć koži da dobije više kiseonika, kako bi delovala svežije. Ne znam tačno kako ovo deluje, ali puder na isušuje kožu, i ostavlja na njoj  vrlo prijatan dodir,

Zaštitini faktor 15 je odlična stvar –  jer je taman toliko potrebno da nas tokom zime štiti od sunca. 

Efekat – srednje prekrivanje, dobro prosvetljavanje, idealno za dan. 

Dress Me Pefect se odlično prilagođava koži, deluje kao da ste stavili svetliji veo preko nje, što je zaista fino. Preporučujem da izaberete boju koja je za nijansu svetlija od vašeg tena. 

Dress Me Perfect je upravo na sniženju – čak 35% u Jasmin parfimerijama, sa 1500, na 958 din. 

 

Ostavite komentar

Ivana Babić on 17/12/2016

Volim njihove proizvode, iako se ne piše u blogosferi previše o njima. A što se tiče recenzija, detaljne su i obuhvaćaju sve bitne informacije, ali ako već netko piše recenziju ruža i pudera, trebao bi ih pokazati i na usnama, odnosno licu. Ovi swaatchevi na tvojoj ruci nam ne pokakuju kako proizvod zapravo izgleda. S druge strane, razumijem da nije svakome prihvatljivo pokazivat se javno, ali u tom slučaju treba preskočiti ovakve recenzije gdje nam je važno kako proizvod izgleda.

Ljiljana on 20/12/2016

Ivana, Kritika prihvaćena. Sledeći ide sa slikom - kad god budem mogla.

Jovana on 19/12/2016

Probala sam puder na ruci pošto sam pročitala ovu recenziju i malo je reći da sam oduševljena i uverena da će naći mesto u mojoj kolekciji šminke :). Zaista se potpuno stopi s kožom, neverovatno!

Ljiljana on 20/12/2016

Da,Jovana, odličan je. Možda malo lake teksture za zimu i za suvu kožu, ali svejedno.

Jelisaveta Djukanovic on 28/12/2016

Izgleda da cu morati da probam ovaj Deborah puder/bb kremu! Odlicna recenzija! :) http://www.jelisavetadj.com/

Ljiljana on 08/01/2017

Draga Jelisaveta, sada sam ga već malo duže koristila, i stvarno je dobar. Puder (kao BB krema:)

Tira on 08/02/2017

Ja sam koristila ruzeve za usne i veoma sam zadovoljna! Ne traju bas punih 8 sati ali su za svaku pohvalu. Jos uvijek ne koristim pudere (smetaju mi) ali ukoliko bude potrebe, sad znam koje da uzmem. Super je post! :)

Ljiljana on 09/02/2017

Hvala, Tira, ne traju osam, ali traju lepo. Ako ste osetljivi na pudere, probajte neku mineralnu ili prirodnu varijantu (Dr.Hauschka Foundation, na primer čiju recenziju možete videti ovde)