IMG_7546

 

Ako volite dizajn – Koozmetik je brend koji će vas privući. Ako volite prirodnu kozmetiku, volećete i ovu.  Volite i ši puter? Ulja za večernju negu? Koozmetik je za vas.

Koozmetik je počeo da osvaja domaću publiku, privučenu najpre zanimljivim logotipom i prekrasnim setom uzoraka – pa i duhovitim imenom. Kvalitet proizvoda i uživanje koje donose pri upotrebi učiniće, verujem, da brend opstane, prošiti se i etablira na domaćem tržištu. Već sam pisala o tome da je za domaće prirodne brendove proces sertifikovanja previše skup i komplikovan (dakle skup!), domaća kontrola je nedorečena i ne naročito detaljna, pa nam ostaje da verujemo kreatorima brenda na reč da njihovi preparati zaista imaju to što piše da imaju (i nemaju to što piše da nemaju). Koozmetik je još jedan brend kom sam odlučila da verujem.

Brend su osnovale dve mlade žene,  Daniela i Jovana, koje su mi ljubazno poslale neke od proizvoda za probu. Više o Jovani i Danieli – kao i kratak razgovor sa njima, pročitajte na dnu teksta, sada najpre moji utisci o kozmetici

Generalno: mirisi su sjajno uklopljeni, meki i prijemčivi bez oštrih i neprijatnih nota; teksture su bogate, meke, nežne i brzoupijajuće; imena preparata su jednostavna i olakšavaju nam izbor. Sastav je transparentan (INCI lista postoji). Od konzervanasa tu je fenoksietanol (samo u preparatima za koje piše da su 99% prirodni), nisam primetila da ima drugih sintetičkij supstanci.

Serum za lice

Nema brenda koji drži do sebe a da nema barem jedan uljni eliksir/serum. Ima ga i Koozmetik, zove se jednostavno Serum za lice, baziran na biljnim i esencijalnim uljima sa dodatkom vitamina E i A.  Tu su ulja iz košpice kajsije, makadamije, nevena, argana, esencije sandalovine, lavande i limete daju miris i umiruju i stimulišu kožu.

Eterična ulja govore u prilog tome da se serum nanosi uveče, a namenjen je zreloj koži.

 

IMG_7549

 

Ulje je upakovano u tamnu staklenu bočicu sa pipetom, lako se dozira i tih 20 ml se neverovatno sporo troši.

Miris: iako po sastavu tu ruzmarina nema, moj prvi mirisni utisak je: “Mmmm, ruzmarin…” Nešto okrepljujuće, blago citrusno, sa mrvicom slasti. Miris, uostalom, na koži ostaje veoma kratko.

 

IMG_7569

 

Tekstura – ovo nije suvo ulje, ovo je bogato ulje, sa masnim flimom na koži, doslovno dve kapi su dovoljne za lice, vrat i dekolte.

Delovanje – ulje prelepo hidrira, primetićete da je koža ujutro veoma glatka, elastična, meka. Daje lep tonus i stvarno mi je prijalo tokom zime jer je čuvalo kožu od isušivanja.

Da li je za vas? Ulje je namenjeno svim vrstama kože, ali bi osobe sa masnom kožom mogle da ga koriste u minimalnim količinama, tek da bi podržale prirodni hidrolipidni sloj na površini kože. Ovaj je serum idealan za osobe suve ili mešovite a dehidrirane kože. Godine? Uvek kada poželite malo energije – ali generalno posle 35-te je u redu.

Cena? Serum  možete kupiti online na Koozmetik šopu. Cena od 2.520 din opravdana je njegovim dugim trajanjem i efektom.

 

Anti-age krema – antirid

Antirid namenjen nezi zone oka pakovan je u teglici od 30 ml, i ako ga koristite za zonu oka – nepotrošiv je! Ova divna puterasta kremica namenjena je za upotrebu i kao kao krema za lice – i ja sam je često tako i koristila. Lice i oči: ne morate da stavljate posebnu kremu ovde, posebnu onde, što ubrzava negu i baš prija.

 

IMG_7552

 

Sastav i tekstura: ne bez razloga namenjena zoni oka, krema sadrži laka hidrirajuća ulja – iz lešnika, košpica grožđa, pa Monoi puter na bazi kokosovog ulja, vitamin E iekstrakt maline. Ilang, ruzmarin i ruža su esencije, za regenerativno odnosno seboregulatorno delovanje.  Fenoksietanol je konzervans, neki konzervans se mora imati, bila prirodna ili ne, pa sam pitala devojke o njegovom prisustvu (čitajte na dnu teksta).

Tekstura je gusta, ali ne i premasna, za osobe koje vole bogatu negu za zonu oka, a i osobe u zrelim godinama idealna.

Delovanje:  krema odlično čuva vlagu, sprečava isušivanje kože, pa ona deluje elastično i sveže. Takođe, ako koristite kremu na celom licu, uživaćete u finom hidratantnom delovanju bez zamašćivanja.

Cena? Trenutno 2.400 din, vrlo isplativo ako je koristite samo za zonu oka. U tom slučaju je držite u frižideru jer će vam stvarno dugo trajati.

Mleko za telo 

Divan ši-puterast losion koji mi je ulepšao zimu.

Pakovan je u boci sa pumpicom, pa je upotreba ultra zgodna. Držim ga pored kreveta, i više puta posegnem za njim pred spavanje: uz negu tela, odličan je i kao nega ruku. Stopala. Vrata i dekoltea. Pa još jednom ruku.

Sastav: glicerin, ši puter, bademovo ulje, aloja, pčelinji vosak, kakao puter… divna kombinacija za meku kožu tela.

 

IMG_7576

Na slici: Koozmetik mleko  i Blok lampa – LampeMM

 

Tekstura: veoma gusta, a ipak lako razmaziva i brzoupijajuća. Miris je taman toliko sladak da te ušuška, i taman toliko lavandast i svež da mi ne bude presladak. Veoma topao, umirujući preparat.

Da li je za vas? Da. Bilo koliko godina da imate….

Cena? Trentutno 1800 din za 200 ml, što ne spada u jeftinije. Ali je zato prelep. Vredi ga probati.

 

I druge stvari…

Koozmetik ima osim još par hidrirajućih krema za lice, šampone i regeneratore za kosu, dezodorans, balzame (univerzalni i onaj za pete).

Dezodorans će, verujem, voleti oni koji vole prirodne dezodoranse uživati i u ovom koji je u teksturi  balzama – ili čvrste kreme na bazi kokosovog ulja, ši putera i voska.  Soda bikarbona i esencije limuntrave i bergamota tu su da uspore širenje neprijatnih mirisa. Nanosi se kao krema. Ima blag, nežan miris i trajnost kakvu običnu imaju prirodni dezodoransi – zavisno od toga koliko se znojite i kakva je klima, od sat do tri četiri sata.  Čist, 100% prirodan bez sintetičkih konzervansa, jedan je od onih koji ne zapušavaju pore, a neguju kožu. Koža ga brzo upija, pa ne ostavlja trag na odeći – ili barem meni nije.

 

IMG_7564

 

A sada, ko želi da sazna više, evo i nekoliko pitanja koja sam postavila osnivačima brenda, Jovanua Antić i Danielu Stanković.

Ko su Daniela i Jovana, kreatorke Koozmetika?

Daniela: Jovana je ekonomista a ja sam arhitekta. Ovaj spoj predstavlja mozda i ključ uspeha za osnivanje Koozmetika i pokretanje novog biznisa. Po mnogo cemu smo slične (načinu razmišljanja, sklonostima i estetici), ali u profesionalnom smislu. Znanje u razlicitim sferama posla nadovezujemo i tako pokrivamo spektar različitih aktivnosti neophodnih za start-up kompaniju. Iako sve radimo zajedno i konstantno se konsultujemo prateći ceo proces od početka do kraja, Jovana sa velikim iskustvom u farmaceutskom biznisu koje je stekla na liderskim pozicijama u 2 velike kompanije više radi na razvijanju biznisa, a  ja kao arhitekta vise pokrivam kreativni i vizuelni deo formiranja brenda.

 

Zašto ste se odlučile da kreirate kozmetički brend?

Jovana: Obe volimo proces stvaranja novog i lepog, a obožavamo prirodnu kozmetiku i generalno sve sto je zdravo i dolazi netaknuto iz prirode: lepu i zdravu hranu, fizičke aktivnosti, pozitivno razmišljanje, jednostavnost… Pristup formiranju brenda je bio holistički, od imena i koncepta brenda, kreiranja proizvoda, biranja sastojaka, dizajna, pa do distribucije… Uživamo u tome što radimo i to nas čini srećnim.  Kad kreiramo proizvod trudimo se da na njega prenesemo pozitivnu energiju pa verujemo da ona na kraju stigne i do kupca. Želele smo da našem tržistu ponudimo kvalitetan i zdrav proizvod, proizveden u Srbiji.

 

Ko kreira formule, i odakla stižu sastojci? I, ko je odgovoran za dizajn?

Daniela: Specifične formule smo nabavljali iz inostranstva, a zatim ih usavršavali sa našim saradnicima; u timu imamo biologa, lekara, stomatologa i tehnologa. Ceo proces je dugo trajao, skoro dve godine smo bili u pripremi i testiranju pre lansiranja na tržište. Sastojke i sirovine uglavnom nabavljamo iz inostranstva, kao i većinu ambalaža, kako bi zadovoljli i standarde kvaliteta koje želimo da postignemo, kao i estetske kriterijume. U vizuelnom delu osmisljavanja  ucestvovao je ceo tim ljudi. Konkretno dizajn pakovanja su radile Aleksandra Perovic Mihajlović i Milica Pantelić.

 

Konzevansi su uvek važno pitanje prirodne kozmetike: tu je fenoksietanol koji je u većini grupacija dozvoljen u prirodnoj i organskoj kozmetici, ali u poslednje vreme postoje kontroverzni podaci o njemu. 

Jovana: Konzervansi, nažalost, moraju da postoje i kod prirodne kozmetike kod proizvoda koji u sebi sadrže vodu, jer bi u protivnom njihov rok trajanja,  čak i u frižideru, bio jako kratak. Mi za kreme koristimo kombinaciju etilhexilglicerina i fenoksietanola do 1%, što je po standardima za proizvodnju prirodne kozmetike prihvatljivo i tolerantno, i na svetskom tržistu je to zapravo i maksimum prirodnosti koji se može postići kod proizvoda koji sadrže vodu… Inače celom temom smo se dosta bavili  i za sada ne postoje nikakve studije koje su dokazale štetno dejstvo fenoksietanola, čak se preporučuje kod prirodne kozmetike.

 

Da li set testera može da se kupi ili se dobija uz kupovinu?

Daniela: Tester set smo napravili u marketinške svrhe i uglavnom se dobija uz veću kupovinu ili kod prezentacija i promocija. Verovatno ćemo osmisliti i neki travel set uskoro.

 

IMG_7559

 

PO(O)KLON za vas

Koozmetik set testera dobiće neko od čitalaca bloga. Ako želite ovu slatku kozmetičku bombonjeru, napišite u komentarima šta vam je najzanimljivje u ovoj priči. Nekog od vas će odabrati Random.org nasumice, u toku naredne nedelje.

 

POKLON KUTIJU TESTERA KOOZMETIK DOBILA JE ANA K.

 

Screenshot 2016-03-03 20.51.12


 

Ostavite komentar

Marina on 01/03/2016

Meni su uvek zanimljivi zdravi dezodoransi i njihova efikasnost. Marina

Slavka on 01/03/2016

Ja bih najradije isprobala dezodorans. :) Već nekoliko godina koristim prirodni dezodorans koji prave devojke iz BiH i prezadovoljna sam, pa bih volela da probam i ovaj naš, domaći. :)

Jelena G on 02/03/2016

Divan koncept ovog brenda!Nisam znala zapravo ništa o ovom brendu sem da se radi o prirodnoj kozmetici, a zanimljiva mi je činjenica da tvorci ovog brenda nisu iz sveta farmacije ili nekih srodnih grana.Svaka čast za trud, uspeh im neće izostati!Primetila sam ih nedavno, za početak sam uzela balzam za usne i mnogo mi se sviđa. Sledeća na listi mi je krema za ruke, a mamu za rođendan planiram da počastim serumom za lice.

Vanja L. on 02/03/2016

Oduševljena sam ambalažom proizvoda, tako jednostavno a upečatljivo. Verujem da bih sve probala i u svemu podjednako uživala. Posebno bih se obradovala nekoj kremici za lice i zoni oko očiju, budući da mi do sada nijedna nije bila pun pogodak, a ovo, makar i mleko za telo mazala verujem da bi bilo delotvorno. Posebno mi je drago što naši ljudi uspevaju da razviju i održe ljubav prema prirodi i prirodnoj kozmetici. Želim im puno sreće, a Vama hvala na lepom tekstu. :*

Jovana Miljanovic on 02/03/2016

JAKO MI JE BITNO sto je prozivod zdrav, kvaltetan i lokalan :) Iskreno, muka mi je da kes stavljam u dzep velikim korporacijama, draze mi je da koristim nesto domace s dusom. Pozdrav! jovanamiljanovic.com

Ružica Kovačević on 02/03/2016

Poštovane, veoma mi se dopada način na koji je predstavljena kolekcija, bazirana na prirodnim sastojcima. Obožavam ši buter, miris koji ostaje na koži satima i stvara osećaj topline. Svakako bih probala nešto od KOOZMETIK-a. Posebno mi se dopada što su pakovanja diskretnog dizajna, a ipak dovoljno upadljiva da privuku pažnju. Sve najbolje :))) pozzz

Iva on 02/03/2016

Definitivno mislim da su im cene previsoke čak iako koriste kvalitetne sirovine iz inostranstva :/ mislim, maltene ko brendovi koji zapravo imaju sertifikat. To me je iskreno rečeno- odbilo. Takođe, umesto ovih konzervanasa mogli su da koriste neke tipičnije za prirodnu kozmetiku kao što je benzil alkohol i dehidrosirćetna kiselina. Ime mi se dopada, dizajn mi je interesantan, a baš me zanima da li po kvalitetu tako drastično odskaču od drugih domaćih prirodnih brendova kai što je npr. Marigold ili All naturals (a koji su znatno jeftiniji) Ljiljo, volim vaša predstavljanja brendova jer su toliko dinamična i originalna. I dugo sam mislila sam da ste završili novinarstvo na FPN-u :)

Ljiljana on 02/03/2016

Draga Ivo, hvala na komentaru, veoma je objektivan. Brend je drugačiji po teksturama od All Naturals i Marigold, a kozmetika ima različite cene u svim sektorima, bilo prirodna, luskuzna ili bilo koja druga. Na svakom proizvođaču je da odluči gde želi da se svrsta. Ne, završila sam špamski jezik i književnost. Ali se novinarstvom bavim već 25 godina.

Branka on 02/03/2016

Divno! Radujem se,posebno serumu.Moja koza je sa godinama postala izuzetno suva,tako da mislim da ce ovo biti pun pogodak. Zanimljivo je da je prirodno i domace! :-) Uglavnom se vecina nas okrece prirodnom i veliki plus sto je i domace.

Isidora on 02/03/2016

Najzanimljivije mi je mleko za telo, ali i regenreator koji sam videla kod njih na štandu u Ušću. Inače, brend mi je vrlo interesantan i neki proizvodi su već postali obavezni u mojoj svakodnevnoj nezi.

Tiki on 02/03/2016

Najvise mi se svidja mleko za telo. :) Drago mi je sto su proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka.

Adrijana on 02/03/2016

Zanima me sve, sve mi se sviđa! Verujem da je odličnog kvaliteta! :)

JelenaP on 02/03/2016

Dugo već želim da probam ovaj brene, ali ga nema u Novom Sadu, a i proizvodi spadaju u skuplje pa sam se nadala da ću nekad uspeti da dobijem testere. I evo prilike :) Najviše me zanimaju dezodorans jer sam konstantno u potrazi za prirodnim dezodoransom koji bi mi odgovarao na duže staze, a zanima me i antirid krema jer je često koristim. Hvala na ovoj recenzije i mogućnosti da se osvoji set testera:)

Jasmina on 02/03/2016

Zanimljiva ambalaza a volela bih da probam antirid.

Jasmina S on 02/03/2016

Poslovi nastaju iz raznih razloga i u raznim kombinacijama -meni je neodoljivo to sto dve zene imaju hrabrosti da udju u proizvodnju prirodne kozmetike a najsladje je to sto su ekonomista i arhitekta ...Sve je veca potreba i odgovornost pred ovom planetom za sve sto unosimo u sebe i na sebe-zatrovali smo se skroz-podrzavam prizvodnju prirodnih preparata od srca i nadam se da ce se neko osmeliti i krenuti i u ostale grane -industriju,prehranu i sl. da imamo sta ostaviti deci od ove nase prelepe planete. Za proizvode zaista ne mogu reci nista jer ih nisam probala ali verujem da je sve dobro jer priroda prija svima.Devojkama zelim uspeh i puno srece u daljem radu.

Tanya Babjak on 02/03/2016

Serum za lice mi deluje interesantno, vec neko vreme sam u potrazi za slicnim!

Jadranka on 02/03/2016

Pozdrav svima koji čitaju ovaj blog! Najzanimljivija mi je priča o dezodoransu. Lagano prelazim na prirodne i posebno me zanimaju "kremasti" dezodoransi.

Branka Randjelovic on 02/03/2016

Divan ši-puterast losion, toliko volim miris ši-putera da bih ga svaki dan mackala.

Jelena Ilic on 02/03/2016

Dokaz koliko se mnogo moze postici zeljom, radom i radoznaloscu. Odusevim se kad cujem da se skolovanje, ipak isplati i moze se primeniti na razlicite sfere zivota, pa i za preduzetnistvo. Puno srece!

Teodora on 02/03/2016

Ja sam oduševljena pre svega veoma jednostavnom, ali efektnom ambalažom. Set testera je odlična ideja, super sto ide uz veću kupovinu jer je to lep znak pažnje.

Ivana Šumanac on 02/03/2016

Najvise mi se svidja mleko za telo :-)

Marija on 02/03/2016

Meni je zanimljiva ceo taj brend,posebno jer se radi o prirodnoj kozmetici i da jos uvek nisam probala nista a vec dugo planiram :)

Jasmina Stankovic DeCuir on 02/03/2016

Cula sam nedavno za ovaj brend ali jos nisam imala prilike da ga probam. Najintersantnije u ovoj prici je to sto su one drugih profesija ( a nefarmaceuti, npr.). To je za svaku pohvalu. Treba imati hrabrosti uci na nepoznatu "teritoriju". Serum za lice mi deluje veoma primamljivo :)

Tatjana on 02/03/2016

Veselim se pojavi prirodnih proizvoda i kod nas koji kvalitetom i cenom konkurisu svetski brendiranoj kozmetici.

Nina Zivkovic on 02/03/2016

Ja volim prirodne i kreativne stvari, sto je u Koozmetik brendu veoma simpaticna kombinacija! ;)

vesna on 02/03/2016

Pozdrav, obozavam prirodnu kozmetiku i moja koza se dosta promenila nabolje posle upotrebe iste. Serumi su mi fenomenalni, ali bih volela sve da probam....

Lidija on 02/03/2016

U ovoj priči mi je najzanimljivije da se iz spoja ekonomistkinje i arhitektkinje rodila kozmetika i to prirodna :) ambalaža mi nije privlačna, a ni cene. Tako da me ne bi privukla sa police ali bih zato volela da dobijem set uzoraka pa možda promenim mišljenje.

Jasmina on 02/03/2016

Najvise mi se dopada mleko za telo. Volela bih da ga probam. :D

Buba on 02/03/2016

Najzanimljivije mi je mleko za telo :) Dopadaju mi se sastojci koje koriste, neku mazalicu cu sigurno nabaviti :)

AnaK on 02/03/2016

Dugo me nije ovako oduševio izgled uzoraka, i toliko mi se dopada da bih ga rado izložila u kupatilu. Sve ostalo je plus <3

Marina on 02/03/2016

Meni je sve ovo predivno, izgleda jako ljupko, cisto i sofisticirano.. To je sto se same ideje i dizajna tice.. a sto se tice prouzvoda, svi su mi orivlacni, mooozda za nijansu prednost dajem serumu, jer su mi serumi i ulja za lice posebno drag kozmeticki proizvod..

Matea on 02/03/2016

Meni je sve posebno zanimljivo, volim prirodnu kozmetiku. Ovdje me ocarao serum za lice. Uvijek mi je zanimljivo procitati o novim brendovima. Nadam se da cete pisati i o ostalim njihovom proizvodima. S obzirom da spominjete kreme za lice voljela bih procitati, a i isprobati kakve su.

Natasa on 02/03/2016

Tesko je odluciti se, ali mozda ipak losion za telo.

Ana on 02/03/2016

Ambalaža je tako čista, jednostavna, apotekarska, sa malim modernim tvistom, zaista uliva poverenje. Uvek se obradujem kada čujem da se neko izvan dermatološke i farmaceutske branše osmeli da napravi neke prirodne preparate za negu kože, to zaista ohrabruje. Od pre par godina koristim samo prirodnu i malo ređe medicinsku kozmetiku i svaki novi brend me baš oraspoloži. Već izvesno vreme merkam što proizvode u pop-up shopu, što proizvode na sajtu i jedva čekam da isprobam kreme za lice (verovatno ne anti-age jer sam (još uvek) mlađa od 35), univerzalni balzam, kapi za zube, dezodorans i novu kremu za ruke! A promo/poklon pakovanje je magično, prosto da ga čuvaš i plašiš se da ga načneš!

lena on 02/03/2016

Nekoliko dana pred porođaj sam kupila njihov dezodorans i stik za usne sa mirisom vanile jer sam želela nešto prirodno što neće iritirati i smetati bebi dok siki ili je cmačem. Sada mi je i ovaj antirid privukao pažnju pa ću verovatno i njega da naručim.

Jovana on 02/03/2016

Najzanimljivije mi deluje faceserum , jer sam uvek u potrazi za novom prirodnom negom za moje lice, a brzo mi se koza zasiti jedne kreme, pa moram da ih menjam ili paralelno korisitm 2 ili vise :) Trenutno je to Aloe Veras Esi gel i dr Hauschka krema od maticnjaka.

Ana on 02/03/2016

lNajviše mi se svidja što su devojke pokrenule celu ovu priču koja ima velike izglede za uspeh a od samih proizvoda kredita za oko očiju, naravno

Jovana on 02/03/2016

Hvala na interesantnoj recenziji! Za Koozmetik nisam čula, te mi je drago što sam naletala na ovaj članak. Lepo je što su kreatorke brenda naše devojke, a posebno mi se dopada što u svome poslu praktikuju holistički pristup. Prirodna kozmetika je svakako nešto što je danas potrebno i što posebno privlači, verovatno zato što mnogi poznati brendovi nisu tako delotvorni koliko je to njihov marketing. Volela bih da isprobam mleko za telo iz ove kolekcije, jer mi koža još uvek ne zahteva tretmane protiv starenja, ali je jako dehidrirana. Svoju majku bih obradovala kremom protiv starenja, a zbog ovako lepog pakovanja, bio bi to divan poklon! Ono što je minus jeste cena, koja je ipak veoma visoka za domaće prilike. U svakom slučaju, ukoliko se pokaže kao delotvorna kozmetika, vredi.

Tamara Kasemi on 02/03/2016

Hrabrost! Inspirativna i zanimljiva... Svaka cast! A probala bih gotovo sve, mozda prvo Serum za lice :) volim prirodna ulja za lice...

Ana on 02/03/2016

Ono sto prvo privlači pažnju je dizajn i mislim da kada ga vidite prvo pomislite da ako je neko uložio trud u njega mora da je isto tako ulozeno i u sam proizvod.Sastav ste nam fino opisali ,jos samo i da nas miris privuce.Uvek volim kada postoje testeri, pa su ova mala pakovanja odlicna za probu .Hvala Ljiljo

Tatjana on 02/03/2016

Sve pohvale za Koozmetik! Vec sam probala par stvari, tooth drops i balzam za usne i oduševljena sam. Dobila sam i par testera, kreme za lice i antirid tako da planiram da uzmem njihovu hidrantnu kremu. Samo napred, moj glas uvek za prirodno i Koozmetik

Jelena on 02/03/2016

Kao neko ko obozava prirodnu kozmetiku i ko voli da se macka biljnim uljima, ovaj post (i novi brend kozmetike) me je bas obradovao. Mozda mi je ipak, od svega, najinteresantnija antirid tj antiage krema jer sam nedavno zakoracila u tridesete a jos uvek trazim "onu pravu" koja ce fino hidrirati podrucje oko ociju i izgladiti, bar trenutno, prve borice koje su vec tu. :-)

Milica on 02/03/2016

Najzanimljivije mi deluje serum, posto trazim idealan. Mada planiram da probam I zdrave dezodoranse.

Sladjana on 02/03/2016

Divan serum i antirid. Odlican koncept nove kozmetike sa akcentom prvenstveno na sastojke sto je odlicno, rado bih isprobala sve...zeljno iscekujem <3

Ana on 02/03/2016

Meni se iz teksta najvise svidelo mleko za telo, a odusevljava me sto je u pitanju moderan i kvalitetan, a domaci brend :)

Sonja on 02/03/2016

Hm...danas je zaista mnogo proizvodjaca prirodne kozmetike,pa se obradujem kada vidim da mogu da nabavim testere,ovde je mana sto se mogu dobiti na promocijama( neko nije blizu mesta gde se promovisu) ili vecom kupovinom...(prednost je ako osvojim).Kozmetika,konkretno ova,je i malo skuplja,pa bih bas iz tog razloga,prvo volela da isprobam.E sad,jako su me privukli proizvodi tipa...za zube,univerzalni melem,za pete...I veliki plus, sto u proizvodnji ucestvuje strucan kadar,tim...Pozdrav

Sedina Pobrklic on 02/03/2016

Najzanimljivije u ovoj prici su mi pakovanja proizvoda ali i ideja o domacem brendu. Drago mi je da i kod nas na Balkanu postoje kvalitetni proizvodi :)

Branka on 02/03/2016

Devojke svako ima ideju ali retko ko je realizuje... sve pohvale za brend i verujem kvaliet :-) treba puno znanja i umeca za ovaj poduhvat tako da vam zelim da uzivate u plodovima svog rada...

Andrea on 02/03/2016

meni se ova kozmetika jako svidja, od ambalaze, preko imena, sastava, izbora proizvoda... otkrila sam ih preko uncle abadash bloga. na kraju sam resila da probam nesto od njih (bili su mi na spisku brendova od kojih prosto moram nesto probati u 2016oj) i krenula sam stidljivo, sa dezodoransom, koji se pokazao kao odlican. svidjaju mi se jos i kapi za zube (verzija sa pipetom) i balzam za usne. u planu imam da isprobam nesto od prizvoda za kosu, kremu za ruke (mozda) i pod obavezno mleko za telo. njega sam samo onjusila na njihovom standu u uscu i preeeeeedivno je. ne znam sta sadrzi od sastojaka ali mene onaj miris podseca na more i plazu iz nekog razloga.

Anka on 03/03/2016

Meni je posebno dezodorans interesantan,posto nikada nisam koristila prirodne a bas bih volela da ih probam!

Bojana Petkovic on 03/03/2016

Sve mi je zanimljivo a najvise serum za lice!

Marina on 03/03/2016

Mislim da je mleko za telo za mene najinteresantnije jer imam problema sa atopijskim pa mislim da bi mi prijalo

Ljilja on 03/03/2016

Posle ovako dobre recenzije,tesko je reci sta je to sto je najzanimljivije u ovoj prici,jer u svakom pasusu postoji ono nesto sto obecava i sto me tjera da citam dalje. Kao uostalom,i svaka dosadasnja recenzija ili prica koju ste napisali. Svidja mi se,izmedju ostalog i to sto ne krenete odmah na samo recenziranje odredjenog proizvoda vec uvijek date neki uvod,neku pricicu koja zainteresuje posle par prvih procitanih redova. Kao neko ko je pobornik prirode i ko je zagrizen uljima definitivno serum za lice. Mada,ne sumnjam ni u ostale proizvode.

Ljiljana on 03/03/2016

Hvala Ljiljo, drago mi je da vam se priče dopadaju

Dejana on 03/03/2016

Skoro pa godinu dana koristim samo prirodnu kozmetiku i sasvim sam se orijentisala na tu stranu, probala sam dosta toga, ali od Koozmetica nisam nista. Tekst je veoma interesantan i drzi paznju, nisam znala da se oko jednog brenda grupise ceo tim strucnjaka koji pazljivo radi na svakom detalju. Verujem da ce se Koozmetik veoma brzo pretvoriti u brend br.1 u Srbiji, a i sire.

Ana Anči on 03/03/2016

Zanima me sve, pogotovo što je sve PRIRODNO i ne sumnjam izuzetnog kvaliteta.... :) ali ipak bih najradije da probam Anti-age kremu – antirid... godine čine svoje :)

Milica on 04/03/2016

Najzanimljivija i najprimamljivija mi je Anti-age krema – antirid i njeno delovanje :)

ivana_mirjacic on 04/03/2016

Najinteresantnija mi je sama ideja o tester setu, tako da se kupci mogu upoznati sa vise proizvoda ovog brenda. Odlican marketinski potez. Najradije bih probala serum za lice.

Maja on 04/03/2016

Volela bih da probam sve da vidim vredi li novaca. Najvise se i bavim prirodnom kozmetikom, posebno domacih proizvodjaca. Ne dopada mi se odabir konzervansa, ali verujem da je bolje - u svakom slucaju, od komercijalnih stvari drugih. Nadam se da cena nije posledica iskljucivo dizajna i tendencije da se puca na visoko.

Jasmina MM on 05/03/2016

Dezodorans definitivno! Jako su mi zanimljivi prirodni dezodoransi i to kako deluju! A zanimljiva mi je i antiage krema - dođu tako godine kada mora da se misli i na to :)

AnaK on 05/03/2016

Jao, divno, hvala hvala i Vama, i randomu <3