Ljudi, ja izgledam kao da imam 36 godina u proseku! Tako kaže How Old Do I Look sajt, koji na osnovu fotografije procenjuje godine.

 

FotorCreated

 

Da li sam polaskana? Ma gde! Cela priča je naprosto smešna.

Pokušala sam sa raznim svojim fotografijama, i How Old je procenio da podjednako staro izgledam na slici od pre 5 godina, dok za druge svežije slike veselo lepi oznake 36, ili 24!  Takođe, birala sam i neke “najgore” slike, koje nerado gledam (“Nisam to ja, to mi je bio loš dan!), i ležerno mi ih je ocenio kao 43.  Prošlogodišnja slika sa jednog blogerskog skupa je dobila rekordnih 21! Jedva punoletna.

U ovom stvarnom, neviralnom životu imam 52. 

Jedna stvar mi se, ipak, svidela: How Old procenjuje da ste mlađi što vam je osmeh širi. Za bore, podočnjake i fleke ne mari. Time potvrđuje onu da je “osmeh najbolji face-lift”.

Pošto mi je ova igra bila smešna, rešila sam da i vas zabavim i da vas motivišem poklonom – a poklon ću dodeliti onoj kojoj How Old dodeli najmanje godina u odnosu na stvarne. A to znači da ste vesele prirode.

Evo poklona.

 

20150514_175603

 

U paketiću za mladoliku je Dr Colić Beauty Therapy Serum za oblikovanje tela, idealno za sezonu pred izlazak na plažu, Aura Prime Me! baza za šminkanje i Shine Killer, prah za matiranje, oboje pogodno za masnu kožu, i prilično popularna i na blogovima hvaljena Garnier micelarna voda.

Kako da konkurišete za poklon?

Pođite na sajt How Old Do I Look,  ubacite svoju fotografiju, idite na ono dugmence Print Screen pa zapamtite sliku sa ekrana, ili, ako se sa tim ne snalazite, fotografišite sliku sa ekrana telefonom.

Fotografiju sa sajta How-Old.net pošaljite mi na adresu Budilepablog@gmail.com, i napišite vaše ime i koliko stvarno imate godina.

Poklon ću dodeliti i poslati čim dobijem dovoljno vaših slika – a najzanimljivije ću objaviti na  ovom postu.

A kako ja želim da mislim da realno izgledam? Evo jedne od najnovijih slika (sa La Roche Posay promocije).

Screenshot 2015-05-03 11.36.47

 

Dakle, kao da imam 37!

Čekam vaše fotografije…

 

KO JE OSVOJIO POKLON?

Drago mi je da ste se tokom nagradne igre zabavile, a evo i nekih rezultata koji su mi bili znaimljivi.

Sa 32 godine na 15, i sa 33 godine na 13, to su bili najbolji rezultati, a pobedila je ipak Nataša Pivnički, (na slici gore desno) sa 20 godina razlike.

1

U donjem redu levo, 40 godine je na How Old Do I Look proglašeno za 24, treći najboji rezultat po redu, a na slici desno, 32 suu spale na 24!

Dole na slici imamo pet godina manje (gore levo), a i celih deset (gore desno), punih 11 mlađe izgleda dama sa osmehom (dole levo),  a punih 14 razlike za izgled devojčice (dole desno).

2

 

Rekorederka je, na svoj način, bila 29-godišnja Jelena, koja je zbunila How Old, i zbog “brkova” dobila celih 50 godina – ipak, propozicije nagradne igre tražile su da za How Old izgledate mlađe od svojih godina.

Evo Jelenine slike, sa drugaricama (sve po 29 godina)

 

Jelena Jevtic po 29

 

Hvala vam još jednom na učešću, izvinjavam se što ne postavljam sve slike, bio bi to dug post, a molim Natašu da pošalje na mail adresu na koju ću joj poslati poklon.

 

Ostavite komentar