Darovi vas čekaju ispod BudiLepa virtuelne jelke. Budi Lepa Baba Mraz odlučila je da nagradi one koji su “bili dobri” ove godine, i na razne načine pratili Budi Lepa priče i savete.

Zato je (baba) spremila 12 poklona, za 12 meseci 2014. i spakovala ih u četiri paketića: jedan za sve one koji prate blog preko Bloglovin aplikacije, jedan za Facebook pratioce, jedan za one koji svaki post dobiju na mail,  i jedan za kupce Budi Lepa Outleta.

Poklon za Facebook pratioce

IMG_6140

U paketiću je:

Garnier Miracle Eye Cream, nov-novcijat proizvod koji brzom brzinom umanjuje vidljivost bora i podočnjaka i daje sjaj koži oko oka – za šta su zaduženi mikropigmenti. Kompleks od 7 sastojaka namenjen je tretmanskom dejstvu na duži rok.

Essence 3D duo senka, bakarno-braon nijanse, boja 04 “irresistible caramel cream”

Dr Colić maska Kolagen, sa “biološki aktivnim kolagenom”, pogodna i za osetljivu kožu. Dr Colić kaže da je maska namenjena svima koji žele da poprave stanje svoje kože, od oštećenja od sunca, fleka i ožiljaka od akni.

Kako da konkurišete za poklon? Važno je da pratite Facebook stranicu, (“like+follow“) pa svoju želju za ovim poklonom napišite u poruci koju ćete ostaviti u Inboxu: “Želim da dobijem poklon bloga Budi Lepa..” navedite adresu na koju želite da vam pošaljemo poklon ako budete izvučeni, i kontakt telefon.

Poklon za BlogLovin pratioce

IMG_6161

 

U paketiću su:

Nivea Cellular Anti-age Serum, ultra laka formula sa hijaluronom, ekstraktom magnolije i kreatinom, za ćelijsku stimulaciju i jedar, svež izgled kože.

Nivea Cellular Anti-Age krema za zonu oka, sa sličnim aktivnim supstancama kao serum za meku i glatku kožu sa manje vidljivim boricama.

Labello Fruity Shine – nega usana sa šimerom i mirisom breskve.

Kako da konkurišete za poklon? Pošaljite mail na adresu  budilepablog@gmail.com, kao “subject” napišite “Budi Lepa Baba Mraz”, a u mailu navedite pod kojim imenom pratite blog Budi Lepa na Bloglovin aplikaciji. Takođe navedite adresu na koju želite da vam pošaljemo poklon ako budete izvučeni, i kontakt telefon.

Kako pratiti Budi Lepa preko BlogLovin-a? Lako, kliknite na “Follow me on BlogLovin” ikonicu na naslovnoj strani bloga ili potražiti BudiLepa.com na Bloglovin-u.

Poklon za sve koji postove Budi Lepa dobijaju na mail

IMG_6147

U paketiću su:

– Vichy Liftactive Supreme krema, jedna odlična, hidratantna, i slatka krema o kojoj možete više pročitati u postu koji sam joj posvetila (a zaslužila je).

– Essence 3D duo senka u tirkiznim nijansama

– Dr Colić maska za lice sa lifting efektom, sa  aminokiselinama biljnog porekla, slične onima u mladoj koži.

Kako da konkurišete za poklon? Prvo, prijavite se da pratite Budi Lepa preko maila – na dnu naslovne u meniju je i stavka: Lepe vesti dobijte na mail. Ukucajte u prazno polje svoju mail adresu, kliknite na “subscribe” ispod polja, i potvrdite. Svaki post će stići u vidu maila. Ako vam se sviđa, čitajte, Ako ne, brišite.

Pošaljite mail na adresu  budilepablog@gmail.com, kao “subject” napišite “Budi Lepa Baba Mraz”, a u mailu navedite preko koje mail adrese pratite Budi Lepa. Navedite, naravno, i adresu na koju želite da vam pošaljemo poklon ako budete izvučeni, i kontakt telefon.

Za kupce Budi Lepa Outlet-a

IMG_6166

 

Najzad, ali ne i najmanje važni, svi oni koji su ove godine voleli BudiLepa Outlet. U paketeiću je

RoC Pro Sublime krema za zonu oka sa hijaluronskom kiselinom i retinolom. Sjajna krema o kojoj više možete pročitati u postu o RoC retinolu.

Dr Sebagh High Maintenance krema, putno pakovanje 15 ml. Ultra zanimljiva krema sa peptidima, više o njoj pročitajte u postu o Dr Sebagh proizvodima.

– Malo pakovanje Weleda pilinga od breze za telo. Jedan od onih proizvoda koje, kada probate, želite stalno da koristite. Evo posta o Weleda pilingu. 

Kako da konkurišete za poklon? Samo napišite mail na adresu budilepablog@gmail.com,  kao “subject” napišite

“Budi Lepa Baba Mraz”, i navedite da želite poklon za kupce Outlet proizvoda. Vaše adrese već znam.

Za poklone se možete prijaviti do nedelje da bih vam ih mogla poslati pre Nove godine. Dobitnike objavljujem u ponedeljak, a do tada će pokloni već krenuti ka vama! Vaša Budi Lepa Baba Mraz.

 

DOBITNICI!

Evo ko je imao sreće kod Baba Mraze…

Nagradni paket za pratioce posredstvom Newslettera ili maila, dobila je Jasmina Draškovic Zdravković.

Screenshot 2014-12-28 20.35.52

Nagradni paket za pratioce Facebook stranice Budi lepa dobila je Biljana Stanković

Screenshot 2014-12-28 21.58.44

Poklon za pratioce bloga posredstvom BlogLovin apliakcije dobila je Daliborka Dacić.

Screenshot 2014-12-28 20.52.08

Poklon za kupce Budi lepa Outlet-a dobila je Ana Grbić.

Screenshot 2014-12-28 21.18.34

Čestitam svima, uživajte u kozmetici, pišite šta vam se dopalo a šta ne, i budite mi lepe u 2015!

Ostavite komentar