IMG_5716

Znate one dane kada vam se žuri, pa sve, kao po pravilu, krene naopako: frizer vam otišao na odmor, nokti iskrzani, vreme vam izmiče i nečega se morate odreći. Nokti? Kosa? Depilacija? Pedikir?

Nedavno sam u okviru blogerske prezenatacije posetila salon koji ima jedinstvenu uslugu: pedikir, manikir i farbanje ili feniranje rade vam tri devojke. A vi udobno smešteni u fotelju za manikir, nigde ne mrdate. Pa gde to ima?

U salonu Pumpkin na Novom Beogradu, u hotelu “Jugoslavija”, koji je ove godie vratio deo svog starog sjaja.

Ova dekadentna usluga zove se “pit-stop”, ali nije sve u čemu se može uživati. Prostor je veliki, i u njemu su dve prostorije za masaže, fitnes sala sa ličnim trenerom, kozmetički salon, izdvojena prostorija za depilaciju.

10649505_389606064524110_8589965921040725404_n

Fotografija: Pumpkin

Znam šta mislite: ako se tu sve to radi, ne mora da znači da je sve dobro.

Ipak, u Pumpkinu su se potrudili da bude ne samo blještavo čisto i novo, nego i da uposle pedikirku koja zna svoj posao, pouzdane frizerke i sjajnog fizioterapeuta za masaže. E, da, tu je i brica. Poseban kutak odvoje je za muškarce, gde mogu dobiti  brijanje “po starinski” sa vrućim peškirima i preparatima engleskog brenda zasnovanog na vekovima dobre berberske tradicije, Dr.Harris (za samo 350 din). A mogu i da ofarbaju brkove da sakriju godine…

L_22439

Foto: Pumpkin

I drugi brendovi su veoma kvalitetini: kozmetika se radi profesionalnim francuskim brendovima Biologique Recherche, Ella Bache ili Dr. Renaud, koji su veoma popularni u našim salonima, kosa iskuljučivo američkim preparatima Paul Mitchell. Nokti, OPI lakovima i Pro Nails preparatima.

Na skupu blogerki u Pumpkin-u bile smo u prilici da probamo neke programe – većini je, naravno, bio zanimljiv manikir.

IMG_5668Na kraju je ovako izgledala paleta odabranih boja naših blogerki.

IMG_5688

Ko nije stigao na red za manikir, uradio je frizuru. Devojka koja radi feniranje je veoma spretna – a naročito ako želite da vaša kosa bude ravna i glatka kao svila, u to sam imala prilike lično da se uverim.

20141023_175816

Foto: Ana Vukosavljević

Cene su više nego pristojne. Masaže su, u proseku, 2.000 do 2.500, manikir i pedikir 900 do 1500. Feniranje 500 – 700 zavisno od dužine. U salonu radi devojka koja je pravi čarobnjak za pletenice – pravi ih u neveorvatnim kombinacijama, i da nisam videla, ne bih verovala da takva frizura bude gotova za 10-15 minuta. Evo malo primera… (ja, nažalost, nemam šta da pletem, pa sam pribegla feniranju). Ceo cenovnik možete pogledati ovde. 

efektne i brze frizure

Foto: Pumpkin

Konačno, ako imate ljubimca, Pumpkin je “pet friendly”.

Verujem da bi za sve one koji žive u bilizini Hotela Jugoslavija ovo bilo odlično rešenje da na jednom mestu reše svoje male i velike kozmetičke probleme.

Velike?

Velike rešava hijaluron, fileri, povećanje usana, i ostali medicinsko-etetski tretmani koje radi dr Goran Jovanović, plastični hirurg bogatog iskutva, vrhunskim američkim hijaluronskim filerima Juvederm.

IMG_5632

 Moja preporuka: trening u fitnes sali+masaža+feniranje+manikir=spremni za izlazak! Ili bilo šta drugo.

IMG_5715

Da li biste voleli da radite više tremana na itom mestu, pod uslovom da ste zadovoljni dobijenom uslugom?

 

Ostavite komentar

Jasmina on 07/11/2014

O,da, naravno. Vec sam citala negde o ovom salonu,ali najiskrenije pomislila sam kako takvo mesto verovatno ima astronomske cene. Citajuci ovaj tekst bas sam se prijatno iznenadila :)

Ljiljana on 07/11/2014

Jasmina, pogledajte cenovnik, cene su pristupačne, stvarno.

Ksenija on 08/11/2014

Bila sam tamo! Moja kozmetičarka kod koje odlazim već 16 godina, radi tamo, tako da znam da su depilacije super! :) Ali generalno, vidim da su cene realne i dopada mi se koncept total ulepšavanja na jednom mestu.

Ljiljana on 09/11/2014

Da, da, sve je OK. Vrlo zgodno. Hvala Ksenija.