IMG_5093

Pokloni su izvučeni! Za svetliji set je konkurisalo vas 46, za tamniji, samo 7. Eto informacije za sve one koji kreiraju tonirane kreme. Posredstvom Random.org lista, sreća je bila na strani…

Heliocare set uzoraka za zaštitu od sunca sa svetlijom toniranom kremom i svetlijim puderom dobila je Jovanka Sanader Petrović.

Dobitnica svetliji

Heliocare set uzoraka za zaštitu od sunca sa tamnijom toniranom kremom i tamnijim puderom dobila je Suzana Marić.

Dobitnice tamniji Heliocare

Podsećam vas da se kapsule Heliocare uzimaju ujutru, oko sat vremena pre izlaska na sunce, i da ne zamenjuju zaštitnu kremu – one doprinose boljoj otpornosti kože na UV zračenje.

Puder je sa faktorom 50, i pruža dobru zaštitu ako ga ravnomerno nanesete na lice. Tekstura je kremasta i lako se nanosi.

Tonirane kreme su, videćete, odlične, i ako vam je koža masnija ne treba vam ništa drugo na licu kada izlazite na sunčan dan. One su i podloga za šminku i puder, i zaštita.

U paketu su još jedan uzorak kreme i jedan gela sa faktorom 50 – probajte razlike u teksturi. Krema je za suvlju, gel za masniju kožu.

Nadam se da će vam se poklončić dopasti, i pošaljite što pre adresu.

Ostavite komentar

Suzana on 21/07/2014

cestitam :)

Nina on 21/07/2014

Cestitke!

Smizletina on 21/07/2014

Divno! Hvala puno :D

AnaK on 21/07/2014

Čestitam dobitnici. Sad za nas ostale, mogu li se uzorci negde dobiti ili kupiti, iz ove nagradne igre saznasmo da postoje :)

Ljiljana on 22/07/2014

Sandra, uvoznik je http://msfpharm.com/index.php/online-prodaja/if-cantabria/spf-50.html?p=2 tu im je i online prodaja, a uzorke ne verujem da prodaju, ali se može pitati gde ih ima.

AnaK on 22/07/2014

Hvala, ponovo ću ih juriti po apotekama, očigledno su stigli uzorci :)