Dior Three Colour Glow. Prirodno. Elegantno. Jednostavno.

Dior Three Colur Glow se prosto stopila sa mojom kožom, i omogućila mi brzo, efektno šminkanje.

Senka u primamljivoj sivo-bež “nude” nijansi, hajlajter sa diskretnim sjajem i crni lajner u prahu, sve je što mi treba.

 

Dior paleta senke

 

Nikada nisam bila veliki majstor šminke.

Utoliko sa paletom od deset boja ne biz znala odakle da uopšte krenem.

Paleta sa tri boje koje mi pristaju je, zato, pravi spas. A boje (ili bolje da kažem boja, jer su ostalo efekti) je za mene pun pogodak. Jednostavnost kombinovanja ovih boja, za mene je razlog što svakoga dana posegnem baš za ovom paletom.

 

aparat 027

 

Osnovna, bež neutralna nijansa je nešto s čim se ne može pogrešiti: ne možete preterati. Ona se utapa u kožu, veoma lako razmazuje i senči kapak, i pravi fine, nežne prelaze.

Druga, svetlucava nežna nijansa je laka i nenametljiva, s njom ne možete postići estradni izgled čak i ako želite. Ona naglašava, prosvetljava, obasjava… Ono što hajlajter i treba da radi. Par poteza na prava mesta, u uglovima, ispod obrva, i efekat je tu.

 

aparat 021

 

Crni ajlajner je mek, i stvara finu, tamnu liniju koja se lako uklapa u ostale boje, nanosi se bez problema, a njime se može postići prirodan izgled sa naglašenim trepavicama, ili nešto malo dramatičniji… ali bez oštrih linija.

Ono što je važno u godinama kada kapci postanu rastegljivi i sa više faltica nego što želimo, senke se ne skupljaju u linijama, lake su kao svila, ne otežavaju izgled kapka.

Za nevične, tu je i zgodno uputstvo:

 

aparat 018

 

(mada Dior i na svom sajtu ima lepih tutorijala za šminkanje).

I naravno, pakovanje!

Poslednje, ali ne najmanje važno!

 

covers_sku-Y0156255-F015625651_new

 

Kutijica sa klizačem koja se otvara i otkriva ogledalce, tri senke i priručne četkice.  Sve to u plišanoj crnoj vrećici.

Dior.

 

 

Ostavite komentar

beautyandsweets on 14/02/2014

Prekrasna je paletica :) Baš su lijepe nijanse, za svaki dan :)

Ljiljana on 14/02/2014

Apsolutno praktično. "Smoky" bez muke.

Jasmina on 26/05/2014

Divnaaa! ne znam da li mi se vise svidjaju boje ili pakovanje :)

Ljiljana on 26/05/2014

Jasmina, neverovatno je zgodna. Boje su na licu malo svetlije.

Test: Dior Nude Air puder – Budilepa on 27/03/2015

[…] Moja Dior Nude varijanta je potpuna.  Prvo Dior Dreamskin.  Pa Nude Air. I konačno, malo zamagliti kapke uz paleticu koju koristim gotovo svakodnevno, i o kojoj sam pisala poseban post.  Omiljenu. […]