… a ni leđa me više ne bole.

Beograd 11.04.2013. moda farmerke ras foto Zeljko Safar

 

 

Celulit i leđa? Čekaj, kakva je ovo zbrka?

 

Jelena Milentijević, urednica lepote u Blic Ženi, podlelila je sa nama svoje  iskustvo o tretmanu protiv celulita, kojim je, pride, sanirala bol u leđima. Onaj drvenast, ukočeni osećaj u mišićima koji nam svima sleduje kad-tad, zato što sedimo, sedimo, sedimo…

Evo kako je Jelena jednim udarcem – dve muve…

 

Prošlu, 2013. godinu je za mene, što se tretmana tiče, obeležio metod AWT – terapija akustičnim talasima. Probala sam je u salonu Cellulite Expert, jedinom mestu u Srbiji gde se ova metoda radi, a reč je o najsavremenijoj metodi protiv celulita.

 

Pošto nemam višak kilograma, ali imam celulit na butinama i guzi, Danijela i Magdalena u Cellulite Expertu su mi preporučile AWT, kao najbolje rešenje za moj slučaj. Razbija celulit, oblikuje i zateže noge i zadnjicu, a zateže i kožu. Smanjuje obim, ali ne preterano, tako da –  ko ima problem s viškom kilograma, mora na dijetu, jer AWT nije dovoljan za skidanje sala. Rezultati se vide brzo, mada su najočigledniji dva meseca posle serije od 10 tretmana.

Moda Farmerke_110413_ras foto Zeljko (36)

Naravno, voda mora da se pije, slano mora da se smanji, a brzo hodanje je ekstra pomoć.

Meni se celulit vidno smanjio, a koliko će to trajati, javljam vam u sledećem postu.

 

A leđa!

 

Tokom jednog anticelulit tretmana, dok mi je Danijela “peglala”  noge, požalila sam joj se da me mnogo bole leđa. Sigurno su većini vas poznati bolni čvorovi između kičme i plećaka, bolne tačke kod ramena i u vratu, takozvane fibroze. Imamo ih sve mi koje puno sedimo za računarom i teglimo s pijace.

Zato je Danijela, kad je završila noge, prešla na moja leđa. Ispostavilo se da je AWT odlična terapija baš za ovaj problem, a deluje poput akupresure. I osećaj je sličan. Posle tri tretmana bolovi su popustili. Bila sam mirna jedno tri meseca, nije me bolelo ništa. Sad, nažalost, moram ponovo.  Ali barem znam rešenje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar