Armani SI

Kažem DA slobodi, sebi, tebi, optimizmu…  pisale su žene u svetu, odgovarajući na pitanje čemu bi rekle DA, u intimi svojih misli. A sve u okviru lansiranja novog Armanijevog parfema.

Pametno izabrano ime (kako se niko još nije setio?), tako pozitivno, bočica masivna, teška, elegantna sa poklopcem koji ruši simetriju i daje kap kreativnosti.

SI je predstavljen medijima i znatiželjnoj publici juče u Ušće šoping cenru ispred Sephore, uz šampanjac i priliku da se uključimo u široku svetsku priču: čemu ću reći DA?

20131014_175831

Miris je mek i podatan – i cvetno razigran.  Miriše na med i voće, vanilu i cveće.

Miriše skupo, i elegantno, kao što i treba da miriše Armani.

Postojan je tokom cele večeri.

Zaštitno lice Si mirisa je Kejt Blanšet, uvek elegantna, večno mlada, sveža, odmerena.

 

 

Neposredno pre promocije u Sephori sam probala La Vie Est Belle – Lancome miris.   Oba mirisa, sa tako vedrim imenom, imaju taj medeni preliv koji greje u danima prvih jesenjih kiša. Ako volite ove medene prelive, onda ćete reći DA ovom mirisu.

Da li ste ga već probali?

Ostavite komentar

Di on 15/10/2013

Ne znam da li je dan mogao bolje da počne. Iako nisam dobra u opisivanju i prepoznavanju mirisa, lepo je pročitati da miriše na skupo. Objektivno, od njih se i očekuje isključivo tako. Ići ću da pomirišem tester, jako me je zainteresovalo.

Ljiljana on 15/10/2013

@Di, Teško je pisati o mirisima. Probaj i ovaj i La Vie Est Belle. Da li su i tebi slični? Osim toga, puno je različitih mišljenja, i na svakoj koži je drugačije. A zavisi i od raspoloženja.

Tanja on 15/10/2013

Upravo sam izvadila tester iz torbe koji sam juce dobila u Uscu, mirisem ga i kajem se sto nisam ni pogledala koji je parfem u pitanju jer sam bila u guzvi. Predivan je! Hvala ti do neba sto si napisala ovaj post. :D Prvom prilikom cu ga kupiti. :)

Ljiljana on 15/10/2013

@Tanja, moram da priznam da se nisam ni osvrnula na cenu. Privilegovana sam, priznajem / parfem sam dobila.

Di on 16/10/2013

Testirala sam danas parfem Si u Ušću. Iz onoga "vrišti" luksuz. Htela sam da napravim poređenje sa još nekoliko, međutim, izdalo me je čulo mirisa i zavrtelo mi se u glavi pa ništa od toga, ali da je lep, jeste. Pravi damski.

Ljiljana on 16/10/2013

@Di Si, si...