20131024_160822Pre nekoliko dana podsestila sam vas na ružičaste tračice oktobra, i ispričala priču o Evelyn Lauder, koja je zauvek vezala ime grupacije Lauder za borbu protiv raka dojke.

 

Premda je BCA  –  Pink Ribbon – akcija koju Estee Lauder vodi pre svega u svetu, i deo zarade svojih proizvoda poklanja u fondove za borbu protiv raka dojke, kod nas se u ovu globalnu priču uključila parfimerija Metropoliten, sa brendom Darphin. 

 

Darphin je deo Estee Lauder grupacije, koja je ove godine ružičastom vrpcom označila u Americi Darphin Silky Moisturizin Lotion.

 

20131024_160929

Metropoliten je, jednostavno, roze vrpcu stavio oko celog Darphin asortimana, pa će tokom poslednje nedelje oktobra 10% od prodaje svih proizvoda donirati Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije.

 

Ako ste planirali da kupite nešto od Darphina, neka to bude u ovoj nedelji u Metropolitenu.  Biće to mali doprinos, ali vaš. A bedž koji ćete tom prilikom dobiti neka vas podseti koliko je važno redovno brinuti o zdravlju grudi i odlaziti na preventivne preglede.

___________________________

PROČITAJTE JOŠ…

darphin linije 

Više o brendu DARPHIN 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar