JHG-Purse

Juliette Has a Gun Purse Bullet je jedinstven miris za torbicu u obliku – metka!

Juliette Has a Gun jeste jedan od mojih omiljenih mirisnih brendova. Te ga zato imam i u mini-varijanti za torbicu – i ne samo zbog mirisa, nego zbog toga što je – različit.

Logično za ženu koja parfem koristi kao oružje (ne baš lično, ali to je koncept brenda), mini parfemčić za torbicu je u obliku metka.

Koji parfemi se pakuju u obliku metka?

Kod nas je ovo pakovanje dostupno za nekoliko mirisa ovog brenda, Miss Charming, Citizen Queen, Calamity J. i Lady Vengeance.   Pakovanje sadrži metalni metak, u kom je punjenje od 4 ml parfemskog ulja, sa roll-on kuglicom na vrhu, uz četiri dodatna punjenja. Lako se nanosi, a mirisi su zaista intenzivni.
Dostupne su i nove verzije sa sprej punjenjima, gde se posebno kupuje nosač u obliku metka, a posebno pakovanje sa osam ampula za dopunu, u različitim mirisima brenda. Cene možete pogledati ovde.  Kod nas se ovi mirisi mogu kupiti samo u parfimeriji Metropoliten.

Test: u mom metku je miris Miss Charming

Miss Charming je  jedan od prvih Juliette mirisa koji se kod nas pojavio.
JHG BulletMiriše na voće i ruže – jagoda, liči i marokanska ruža, slatko, voćno i cvetno. Istovremeno je inetnzivan i nežan, romantičan i oštar.

Sa ovim se mini-parfemom za torbicu, međutim, nemojte upuštati u let avionom: “Imate nešto opasno u torbi” – konstatovao je carinik i zatražio da sadržaj iste izručim na sto. Metak je bio tu. Rasklopili smo ga, uvideli da je u pitanju bezazleni miris, a carinik je zakljčio da je neverovatno uverljiv, ima čak i “inicijalnu kapislu”, šta god to značilo.

Prošla sam. Ali ne i moja prijateljica kojoj su na istom aerodromu (dakle, Surčinu), oduzeli parfem, a još je dobila i kritike od muža koji se zbog te gluposti i istresanja torbe osetio kao nekakav švercer.

Evo kako izgleda metkić.  Neodoljivo.

 

http://youtu.be/ys3UaaQ2l_k

Ostavite komentar