720x400_darphin3

 Darphin znači – uživanje. Delikatni mirisi, teksture koje se tope na koži, i tri koraka nege koja će vas razmaziti i sigurno osvojiti.

Da biste umeli da uživate u Darphin kozmetici treba da budete osoba za koju kozmetika nije dosadna rutina, nego ritual za uživanje. I još… Osoba koja ume sebi da ugodi, da se prepusti uživanju i odvoji vreme za sebe.  I – da može i želi da priušti sebi ovaj mali luskuz. 

Aromatic_Care_Bar_DARPHIN

Aromaterapija je u srcu ovog brenda, i važan deo tzv. 3D nege u koju spadaju serumi, aromatski eliksiri i kreme. Ujutru se stavljaju serumi i kreme, uveče se radi blaga fitodrenaža lica eliksirima na bazi aromatskih ulja i ponovo nanosi krema

Eliksiri su specifičnost Darphin nege, i pravo su malo blago odabranih dragocenih esencijalnih ulja u bočici.

Samo kap-dve dovoljne su da lice zablista. Zaista. Postoji i aromaterapija u čvrstom stanju, jedan od najhvaljenijih i najomiljenijih Darphin preparata, Purifying Balm.

Serumi su pravo malo savršenstvo nege, od SkinMat seruma za matiranje masne kože, do Stimulskin Plus Rejuvenating Lifting seruma. Mogu se koristiti i kao intenzivna nega kada je koži potrebno više od kreme, ili kao stalna nega (recimo u zrelim godinama).

Kreme su tu da zaštite, hidriraju, prosvetle… za sve kože, za sve godine.  Darphin ima veoma široku gamu proizvoda koji u kombinaciji mogu da daju idealnu negu za svaki problem, da ispune sve želje.

Primena ovih preparata je dodatni momenat, jer preporučenim Darphin mini masažama možete pospešiti dejstvo svoje kreme, i pretvoriti negu u ritual.

Pogledajte kako se primenjuje Darphin 3D nega (u ovom slučaju krema).




Linije nege

Premda Darphin ima linije za hidrataciju (Hydraskin),  Skin Mat (masna koža), Fibrogene (suva koža), Predermine (protiv bora), Intral (osetljiva), Predermine (bore), Stimulskin Plus (lifting)… da nabrojim najvažnije – prednost ove nege je u velikom broju mogućih kombinacija eliksira, seruma i krema, što vam omogućava da (uz savet jer ćete se teško sami snaći) odaberete baš, baš pravu negu za svoju kožu.

darphin linije

Svaka od linija sadrži serum, kremu ili više krema (zavisno od tipa kože),  a svakoj liniji odgovara i po jedan aromatski eliksir (Kamilica za osetljivu kožu, Ruža za hidrataciju, Jasmin za zrelu kožu…).

Malo istorije

Sve je počelo 1958. kada je Pjer Darfan (Pierre Darphin), pariski fizioterapeut, otvorio salon holističke nege, verujući da je “biti lepa” i “osećati se lepo” podjednako važno. Usavršavao je do perfekcije efikasne i precizne masaže, a svoja znanja usavršavao saradjujući sa dermatolozima pariske bolnice St Louis. U svom salonu je kombinovao posebne tehnike masaže sa preparatima na bazi botaničkih ekstrakata i aromaterapije, prilagodjenim potrebama svake pojedinačne kože. Njegova “klinika lepote” postala je mesto na dobrom glasu, pa su dame tadašnjeg svetskog džet seta dolaze na višednevne rituale lepote.

Danas, pola veka kasnije, Darphin je pozicioniran kao luksuzni antiage brend, deo grupacije Estée Lauder.

Darphin Spa

Poster Model Face Treatment D6CJ-70

 Osim kućne kozmetike, Darphin ima i fantastične salonske tretmane. Kod nas se rade samo u jednom ovlaštenom centru u Beogradu, Metropoliten Beauty Centru.

Najpoznatiji postupak u Darphin tretmanima je specifična tehnika duboke masaže koja dubinski deluje na mišiće, vraća im tonus i posepešuje cirkulaciju.  Radi se preciznim delovanjem na pojedinačne mišiće lica, posebnim pokretima i različitim intenzitetima, a terapeut koristi cele ruke, od vrhova prstiju do pritiska dlanom. U Darphin tretmanima lica uvek se radi i neverovatno nežna i prijatna ručna limfnca drenaža.

Imala sam priliku da probam duboku masažu lica u Darphin salonu (u okviru Metropoliten Beauty Centra) u Beogradu, kao i neke druge masaže ovog brenda, iskustvo je neponovljivo. Što zbog ambijenta ovog salona, činjenice da ste jedini gost u njemu, do sjajne masaže, mirisa, maski… i rezultata. Stvarno mesto koje vas može totalno razmaziti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Darphin se prodaje u apotekama i u Metropoliten Beauty Centru (na fotografiji).

Ostavite komentar

Marija Todorovic on 18/05/2014

Molim vas adresu propdavnice u Beogradu u kojoj mogu da kupim krem za negu tela - fenomenalan je, ali u Apoteci u kojojsam je ranije kupila vise nemaju (nova apoteka u neznanog junaka). Hvala na paznji.

Ljiljana on 26/05/2014

Draga Marija, Metropoliten parfimerija na Dorćolu na uglu Kralja Petra i Zmaja od Noćaja ima ceo asortiman, parfimeriju drži uvoznik Darphina i ostalih brendova u njoj. Ako igde ima, ima tamo. Inače, verovatno bi i apoteke u Ušću i Delta Sitiju trebale sve da imaju.

Tri kreme nad kremama – Budilepa on 28/04/2015

[…] krema iz Darphin linije Stimulskin Plus, namenjena je zreloj koži koja se opušta i na kojoj se stvaraju […]

Mirjana on 12/08/2015

MOlim da mi kažete da li ima Darphin krema i koliko je?