Juliette mad madammeMad Madame je do sada poslednji lansiran Juliette Has a Gun parfem.

Snažna cvetna kombinacija sa dodatkom vanile zvuči po tipičnoj klasifikaciji kao parfem za:

1. crnke

2. veče

3. zimu

Tu su tuberoza, ruža, frezija, jasmin, ribizle, božur, pačuli, vanila i drvenasti ambroksan (pandan ambre koja daje topao i zavodljiv šmek).

Jak, ali tako se dobro nosi!
Prevarila sam koncept koji kaže da je parfem namenjen za ženu “fascinantnu, provokativnu, koja voli da bude u centru pažnje, a oko sebe zrači afrodizijak”. Nisam crnka, a nosila sam ga usred dana. Rana jesen. Prijateljica s kojom sam se srela pohvalila je miris, a kad sam joj rekla o kom je parfemu reč, njen komentar je bio: “Nikad ne bih pomislila da taj parfem tebi pristaje. A pristaje”.

Ionako mislim da parfem treba birati prema ličnom raspoloženju. A Mad Madame  stvarno može da mi podigne energiju i sampouzdanje. Izuzetno je trajan, intenzivan i ne menja se mnogo tokom vremena.

26 decembar juliette

Parfem je lansiran, kao i ostali parfemi ovog brenda, najpre u pariskoj konceptualnoj radnji Colette, a zaštitni znak promocije su sada tako aktuelni motiv brkova – devojke su, naime, dobile blotere (kartončiće na koji se prskaju parfemi) u obliku brkova.

Slično je bilo i na našoj promociji. Uživala sam i u parfemu i u brkovima (na slici sam u društvu urednice Grazie, Svetlane Preradović).

Kratak video klip o utisku koji izaziva žena koja nosi ovaj parfem, kako su je zamislili kreatori mirisa.

Ostavite komentar

Jelena on 02/11/2013

Sviđaju mi se brkovi! Poznajem jednu izuzetno ženstvenu Britanku koja ima svoje moustache moments i uživa da s vremena na vreme nosi fake brkove :D.

Ljiljana on 02/11/2013

@E, da. Inače je počeo "MOVEMBER" koji se u svetu, u engleskom govornom području barem, zna kao mesec u kom su brkovi simbol brobe protiv raka prostate. Baš kao što je ružičasta vrpca simbol oktobarske borbe protiv raka dojke. U "movembru" muškarci puštaju brkove u znak solidarnosti.