Tu je iza nas jedan novi(ji) domaći praznik, državni, i jedan stari inostrani, koji se od skora primio kod nas – ljubavni. Sveti Valentin je svetac koji nam nije blizak – a i inače praznik koji se uz njegovo ime slavi na Zapadu nema mnogo veze sa religijom, nego sa zaljubljivanjem, a još više – sa potrošnjom. Prave se posebne kolekcije sa ružičastim srcima, sve je nekako čipkasto i miriše na ruže, a od zaljubljenih se očekuje da međusobno dele poklone. Uskoro će i onaj treći praznik posvećen ženama.

Nije baš za sekiraciju ako vam niko ne pokloni ništa za Valentinovo, baš kao ni za 8 mart – jer ni jedan ni drugi praznik izvorno nemaju blage veze sa cvećem, parfemima i bombonjerama.

Ipak, ako vam srce nije bilo mirno 14. fabruara, ako vam ne stiže na taj dan ni čestitka, ni cvet, BudiLepa će vas obradovati ovim međuprazničnim poklonom.

 

IMG_7586

 

Poklanjam vam Avon paket, u kom su majica dizajn Ane Ljubinković, ruž za usne Perfectly matte – koji je poslužio i kao inspiracija za majicu – i maskaru.

True Color Perfectly Matte je izuzetno postojan mat ruž, koji na usnama ostaje nekoliko sati bez promene, odlično pigmentovan i mat-mat. Mat ruževi su potpuno u trendu, a ono što ih može činiti nepopularnim je loš glas koji ih prati – da isušuju usne, nakon nekog vremena se skupljaju u borice, ljušte i postaju neuredni. Sa ovim ružem toga nema. Naročito ne onog osećaja da su usne isušene i skupljene kao da ste jeli limun. Ruž je začuđujuće kremast i lako se nanosi, osećaj na usnama je prijatan.

 

IMG_7590

 

Avon ima paletu od 15 nijansi, i dostupni kako kod onih koji vole kupovinu preko kataloga i posrednika – što nikada nije bio moj slučaj – i online. Sada su na Avon.rs ovi ruževi na popustu.

Poklanjam vam  nijansu Berry Blast, između tamne boje maline i crvene. Veoma jak pigment, jedna od onih boja koje mnogima dobro stoje, naročito bledoputim.

 

 

IMG_7583

 

Maskara Big False Lash je crna maskara za koju Avon obećava volumen i dužinu koje zamenjuju lažne trepavice pa vi vidite! Nisam probala maskaru – raspakovala sam je samo radi slikanja – i prepuštam vama da proverite navode.  Iz iskustava drugih blogerki, znam da ona stvarno daje volumen i čini trepavice dužim.

 

IMG_7591

 

Majica je deo limitirane kolekcije dizajnirane samo za ovu priliku. Avon ove godine sarađuje sa Anom Ljubinković i majica nosi koloritni autorski pečat naše kreatorke. Majicu su, od Avona, dobile blogerke, svaka sa naštampanims imenom svog bloga, po dva komada. Jednu za sebe, i jednu za poklon pratiocima bloga.

Ja svoju poklanjam, uz maskaru i ruž, nekom od svojih pratilaca na Instagram profilu BudiLepa.

Ako želite da dobijete ovaj poklon, postavite na svoj Instagram nalog fotografiju svog omiljenog ruža za usne, i stavite ispod slike dva hasgtaga:  #budilepa i #perfectlymatte.

Dobitnicu ću odabrati u narednih sedam dana.

 

 

 

Ostavite komentar