20150528_142818

 

Jeste poklon broj jedan, i da, to znači  -biće ih još. Moramo nekako proslaviti početak leta, i zabaviti se tokom vrelih dana pred nama… Pre toga pročitajte kako su mi prijala dva prava letnja Caudalie proizvoda: jedan za telo, jedan za lice.

Caudalie Divine Scrub

Piling je za svako doba godine, ali tokom leta koža se tako brzo suši od sunca, tako brzo se stvaraju zadebljanja na njoj usled sunčanja, pa je piling prava blagodet za nju. I to ne bilo kakav: nežan.

Caudalie Divine Scrub spada u uksuznu liniju ovog francuskog brenda, inspirisanog vinom. Caudalie je jedan od mojih omiljenih brendova, i o njemu sam već pisala, pa možete pročitati više ako kliknete na ovaj link.

U Divine liniji su potpuno savršeno suvo ulje za telo, jedno od najlepših koje sam probala, Divine Oil, piling o kom pričamo, a zahvaljujući divnom voćnom, toplom, osunčanom mirisu ovih proizvoda za telo, kreiran je i prvi parfem ovog brenda, Parfum Divin.

Piling Divin  sam koristila nakon što mi se toliko dopao Caudalie Crushed Cabernet Scrub, koji je svežiji, ima zrnca semenki grožđa u sebi i o njemu sam već pisala – ali Divin piling je poseban.

 

 

caudalie-piling-divine

 

 

 

Na bazi četiri biljna ulja, arganovog, hibiskusovog, susamovog i, naravno, onog iz košpica grožđa – jer grožđe mora biti u Caudalie proizvodima -uz dodatak braon šećera i karnauba voska, za mehaničko skidanje viška mrtvih ćelija sa površine kože, ovaj je piling prirodan, medast i ultra nežan.

Nanesen na vlažnu kožu, piling se pretvara u mlečnu emulziju a čestice koje u njemu osećate su poput zrnca voska u medu, veoma nežno čiste kožu.

Divna ulja u njemu ne dozvoljavaju isušivanje kože, koja je nakon ispiranja, koje odugovlačite jer želite da što duže uživate u teksturi i mirisu pilinga, veoma meka i nahranjena.

 

20150528_142927

 

Miris Divine linije je blag i umirujući, sadrži muskatnu ružu, kedar i vanilu, pa se taj nežni dah zadržava i na koži. Možete ga koristiti čak i ako imate osetljivu i suvu kožu, do dva puta nedeljno, ili povremeno, da se častite uživanjem u ritualu ulepšavanja kože tela.

Divine Piling možete potražiti u apotekama koje prodaju ovaj brend, po ceni od oko 3.000 dinara za teglicu od oko 150 g.

 

A sad poklon: Caudalie Beauty Elixir

Hvaljen i proslavljen, čuven i opevan hvalospevima na blogovima, Caudalie Beauty Elixir je bila jedna od samo dve do tri stvari koje su ikada izazvale iritaciju na mom licu. Pokušala sam dva puta. Oba puta je peckanje bilo tako intenzivno, a žarenje u očima nepodnošljivo, da sam morala odmha da ga isperem.

 

20150528_134925

 

Moja koža nije reaktivna, ali u tom eliksiru ima nešto od čega me peku oči, neki od sastojaka koji ne mogu da definišem.

Ovaj hvaljeni eliksir kreiran je po jednom istorijski čuvenom “eliksiru mladosti” koji je koristila Mađarska kraljica Elizabeta, poznat i kao “ugarska voda” koja je delom bila parfem, a delom imala lekovito dejstvo na kožu zahvaljujući biljkama od kojih je pravljena.

Namena ovog vodenog eliksira u spreju je da odagna umor sa lica, i pojača njegovu blistavost, ali se njime može setovati i šminka.
Može se naneti umesto tonika, pre ostale nege, ili naprskati bilo kada u toku dana. Jedna od onih idealnih letnjih stvari koje se nose sa sobom u torbi za dnevno osveženje lica.

Caudalie Beauty Elixir je uptakovan u divnu staklenu mutnu bočicu od 100 ml sa odličnim raspršivačem. Kupuje se u apotekama po ceni od oko 3.500 (100 ml) ili oko 1.200 (30 ml, pakovanje praktično za torbu).

Poklanjam jednoj od vas koje me pratite posredstvom e-maila bočicu Eliksira od 100 ml, a ako želite da ga dobijete, ostavite komentar o tome šta vam, od kozmetike, na licu najviše prija po vrućini i šta koristite da se osvežite.

 

POKLON JE DOBILA SUZANA KRČMAR ĆOSIĆ  Hvala Suzani što prati BudiLepa blog, primajući svaki post na svoj mail, od 2014 godine.
Ostavite komentar

Valentina Petrovic on 02/07/2016

Draga Ljiljana, leti najvise koristim dr Hauschka tonik, divno mirise i osvezava! Pozdrav,Vanja

Sonja on 02/07/2016

Po ovakvim vrucincinama,to su,uglavnom termalne vode...a ujutu,posle umivanja,nanosim serum za hidrataciju(estar),koji je vodnjikav,ucinkovit,ne oseca se na kozi nikakva tezina...

Jasmina on 02/07/2016

Najvise tokom vrucine i letnjih dana mom licu prija La roche posay terminalna voda u spreju..pravo letnje osvezenje.

Danijela on 02/07/2016

Vas preparat mi se dopao, nemam iskustva sa njim na zalost ali bi rado probala, moja koza je jako osetljiva,imam i pegice, pa posebno leti , moram vise o tome da mislim .Zahvaljujem se na mogucnosti koju ste nam pruzili i mogucem poklonu. Srdacno, Danijela

Jasmina on 02/07/2016

U letnjim danima i u vreme vrucine najvise koristim i to mi prija La roche posay terminalna voda pravo resenje za osvezenje lica. A verujem da je i ovaj Elixsir sto poklanjas odlican jer po opisu i sastavu deluje super.

Olivera Babić on 02/07/2016

Što laganija nemasna krema koja dobro hidrira i brzo upija poput nove Nivee. Za brza osveženja posebno mi prija Aquabet aktivni kiseonik, koji odlično umiruje iritacije i smanjuje crvenilo.

jb on 02/07/2016

Najvise mi prija caudalie hidrirajuca matirajuca krema, leto bez nje ne mogu da zamislim :)

Ivana Sumanac on 02/07/2016

Najvise mi prija Niveina micelarna voda.

Marina on 02/07/2016

Najvise mi prija aktivni kiseonik koji stavim u frizider pa onda dodjem iz paklene spoljasnjosti i kako se prvo uhvatim za frizider i vodu koja se hladi tamo tako drugo sto uhvatim bude bas taj rashladjeni aktivni kiseonik. Zato bih volela i ovo da probam...cudno kako tebi ne prija :(

Zvezdana Velickovic on 02/07/2016

Ovih dana obzirom da je sminka tesko odrziva, koristim samo bioderma photoderm akn mat spf30 fluid, a za osvezavanje vichy termalnu vodicu koja je sjajna. Odlican post, puno pozdrava Zvezdana

JelenaP on 02/07/2016

Leti najviše volim da se osvežim termalnom vodom Avene i stavljam Vital skin Darphin kremu, lagana je. Često se naprskam i aktivnim kiseonikom.

mrphMilica on 02/07/2016

Što se osvežavanja tiče,meni je najbolja termalna voda. Odlična je i za putovanja, a ima i višestruke efekte. Obično se trudim da kreme budu što hidtantnije i sa zaštitom. Trenutno sam u potrazi za idealnom.

Lidija on 02/07/2016

Termalna voda u spreju je moj favorit za leto: volim Avene, Uriage, La Roche Posay, Vichy.Sve su odlicne, u trenu osveze lice. Proslog leta sam otkrila Afroditinu masku za predeo oka, ohladjena momentalno otklanja jutarnju natecenost. Pakovanje je prakticno, moguce je upotrebiti sadrzaj vise puta.

Bojana Petkovic on 02/07/2016

Divan Caudalie! Steta sto ga nema u outletu :). Ja u nocnoj nezi jos uvek koristim retinol, iako mnogo kazu vreme je da se prekine, ja za sada necu. Ne izlazim iz kuce pre 17 h pa racunam da sam bezbedna, a i cim ustanem stavim spf, minimum 30, bez obzira sto sam unutra i sve je zamraceno. :) Najvise mi prija monodermin retinol, vrlo lagane teksture i za toplo vreme i leto idealan mi je za nocnu negu. Kombinujem ga sa LRP redermic R, kada mi treba malo vise hidratacije onda uzmem LRP. To su mi dve dovoljno lagane teksture za toplo vreme, nocu. Rilastil micro fluid je jos jedna opcija za tople letnje veceri i nocnu negu, divna krema, nemasna, lagana sa brzim upijanjem i finim sastavom. Da rezimiram, ja nocu leti i dalje koristim retinol i ovo je neki moj letnji izbor krema sa retinolom. Toliko mi se svidjaju ucinci retinola na moju kozu da ne mogu da prekinem sa njim. Danju trenutno koristim Eucerin fluide spf 30 i 50. Smeta mi duzina upijanja kod njih ali su ipak dovoljno lagani da to mogu da trpim i "oprostim im". MNOOOGO mi se svidjaju svi novi Heliocare 360, i fluid i gel krema i mineralna (ne propustam priliku da ga pohvalim :) ali posto imam mnogo krema sa SPF oni cekaju svoj red da postanu moji mezimci. Od svih krema sa spf koje sam do sada probala heliocare 360 su mi najbolji izbor, i po sastavu i po teksturi, potpuno pobijaju sve "ruzne reci" o kremama sa visokim zastitnim faktorom. Kreme za hidrataciju ne koristim standardno nego samo kao maske za hidrataciju, 4 puta nedeljno, pred pranje kose :) Posto perem kosu dok se tusiram, moram obavezno da stavim dosta hidratante kreme koju zapravo mesam sa uljem (trenutno weleda badem za osetljivu kozu i LRP hydreane legere) jer mi inace tvrda voda lose utice na kozu. Od kad ovako radim nemam crvenila, ljuscenje i ostale posledice te nase vode ( i retinola ). Da rashladjujem lice volela bih nekom termalnom vodom, mada jos uvek nije toliko toplo a ja se trudim da ostanem u kuci pa za sada nema problema, ali to bi bio neki moj izbor. Pijem vise od dva l vode dnevno, to mi se pokazalo kao najbolje za rashladjenje organizma :). Ne sminkam se leti, mada ako bas mora koristim Catrice mousse puder, vrlo lagan i matirajuci. Caudalie mi je vrlo drag brend! Najvise volim njihove serume za lice i losione za telo. Puno pozdrava! <3

Ljiljana on 07/07/2016

Hvala Bojana na divnoj priči o nezi, novi Heliocare 360 nisam probala ali baš sam zainteresovana.

Snežana Barlov on 02/07/2016

Divno nagrađivanje i jako mi je potrebno osveženje za umor na licu koji se sve više primećuje.Volela bih da budem srećnica i osvojim ovaj čudesan Elixir <3

Marijana Matic on 02/07/2016

Obzirom da mi je koza inace normalna- ka suvljoj a da je leti potpuno mesovita i pomalo i masna zaista se trudim da je sto manje opterecujem.. Skidam sminku kokosovim uljem ili micelarnom u zavisnosti od tezine, umivam se Lorealovom penom i sve zavrsavam HIDROLATIMA koje sam skoro otkrila i bez kojih vise ne mogu! Kad god stignem mimo redovne nege i ciscenja prskam se njima! Trenutni favorit mi je Hidrolat od maticnjaka ... Magicni su za moje lice! Ni jedna bobuljica pa cak ni u onim danima ! Lek za sve je u prirodi, cesto pred nosom ali mi volimo da komplikujemo... :))

Jasmina S on 03/07/2016

Ne koristim nista sem hladne vode.Od kozmetike samo hidratantnu kremu i ulja.

Јована on 03/07/2016

Лети ми пријају флуиди или чак само серуми, а за освежење ми је непревазиђена - обична вода :)

Jelena on 03/07/2016

Dr Hauschka specijal losion (kao da se isprskas cajem od raznoraznih biljaka), aktivni kiseonik, a u potrosenu flasicu aktivnog kiseonika (ima odlican rasprsivac) stavim prolom vodu :)

Jelena M. on 03/07/2016

Bocassy serum je ono sto najvise prija mojoj kozi ovog leta. ☺

Milica on 03/07/2016

Najvise mi prija, leti , vichy mineralna voda.

Vanja L. on 03/07/2016

U toku dana kada je pretoplo najcesce koristim termanle vode i one mi sluze za brzinsko osvezenje. :)

Slavica Milovanovic on 03/07/2016

Najvise mi prija voda,stalno umivanje...bez sminke..ne trpim cak ni kremice...

Neda on 03/07/2016

Aktivni kiseonik i Alverde tonik za lice

Jelena P on 03/07/2016

Kada je jako toplo, kao sada, broj proizvoda koje u toku dana stavljam na lice je sveden na minimum jer se trudim da kozu pustim da "dise". Kremica sa SPF faktorom je obavezna. Zato je nega uvece nesto bogatija. Ali svakako ono bez cega ne mogu da zamislim vrele letnje dane su termalne vode u spreju kojima svako malo osvezavam lice-trenutno je to La Roche-Posay mada koristim i druge (Vichy, Avene) jer volim da ih rotiram.

Sara :) on 03/07/2016

hello :) leti su mi najneophodniji termalna voda avene i aktivni kiseonik viva ster za lice a za opekotine od sunca gel aloe vere ^^

Ružica on 03/07/2016

Caudalie Polyphenol C15 je najbolje sredstvo koje koristim kad je vruce.

jovana on 03/07/2016

Kremica bez koje ne mogu zamislim moje leto je Caudalie-va hidrirajuca matirajuca krema :)

Buba on 03/07/2016

Ruzina vodica, definitivno :)

Dajana on 03/07/2016

Koristim Caudalie serbet kremu kad je toplo, jer je vodenasta i brzo se upija, a u toku dana se osvežavam Avene termalnom vodom, i Šaljićevu kremu za zaštitu kože od sunca. :)

vesna on 03/07/2016

Koristim La Roche Posay termalnu bodu jedino mi ona ne izaziva peckanje i alergiju ;-)

Ivana on 03/07/2016

Odlicna tema!Meni licno je leti nega lica i tela jako bitna narocito u letnjem periodu, tako da dekorativa ovde odlazi u drugi plan.Za negu i ciscenje lica koristim "Lipo"losion sa algama koji mi je odlican a miris bozanstven momentalno koza prodise i nakon toga exfoliac toniranu medicinsku kremu koja matira lice.Ovo je nesto sto je sasvim dovoljno za dan i da ne osecate tezinu na licu.Volela bi da probam taj elixir bas si me zainteresovala za njega.Pozdrav

Biljana Sijan on 03/07/2016

Od kada se pojavila, Vichy BB cream spf50,za kombinovanu kozu,je neizostavan proizvod koji ulepsava,stiti i smiruje moju hiper senzitivnu kozu sa rozaceom.Sa visokim spf,moja rozacea je potpuno pod kontrolom :)

Marina on 03/07/2016

Divan poklon. Trenutno koristim Uriage termalnu vodu.

Natasa Petkovic on 03/07/2016

Ovog leta osvezenje za lice mi je Nivea gel za umivanje i zatim micelarna voda Eucerin:)*

AnaK on 03/07/2016

Po vrućini, imam utisak da mi je sve višak. Puder i kremu sam zamenila Erborian BB kremom, i prija mi Avene termalna voda koju držim u frižideru. Verujem da bi ovaj eliskir mogao biti treći u "Top 3 letnja proizvoda" :)

Selma on 03/07/2016

Zanimljivo. Nisam znala za ovu kozmetiku. Super post. A sto se tice moje letnje higijene lica prijaju mi lagane kreme i okoloocnu koja samo vlazi. Koristim tonike i losione jer od znoja mi se svasta skuplja na licu. Gel za umivanje i samo miceralnu vodu. I jednom u 2 nedelje piling, nekad 1 nedeljno, zavisi od potrebe. Inace imam kombinovanu kozu. Pozz

Daca on 03/07/2016

Tokom leta jedino sto me zaista osvezava jeste termalna voda. I to kombinujem 2,kada sam na poslu koristim uriage termalnu vodu koja je nabogatija mineralima I malo slankasta da kazem, a van posla koristim vichy termalnu vodu koja je malo blaza ali isto vrlo osvezavajuca.

Ranka on 03/07/2016

S obzirom da su velike vrucine koristim samo minimum kozmetike. Tokom leta to je lagana gel krema aqualia thermal od vichy-ja jer samo zahvaljujuci njoj lice mi je sveze I nemam osecaj da se lice topi :)

Mila on 03/07/2016

Vichy termalna voda u spreju, pravi spas za ove vrele dane. Osvezava, hidrira, moje najiskrenije preporuke. :)

Dejana on 03/07/2016

Trenutno koristim Vichy idealia dnevnu kremu, a preko dana aktivni kiseonik.

Suzana on 03/07/2016

Leti je moja koza vise "zedna"i koristim Dr Hauschka tonik ,zgodan je jer ima pumpicu i kad god imam potrebu poprskam lice.Tu je naravno i Caudalie SOS serum za dodatnu hidrataciju. Pozdrav

Marija Nikolić on 03/07/2016

Termalma voda definitivno,Avene,vec par godina.

Ana on 03/07/2016

Leti koristim dosta manje stvari u nezi koze, Eucerin oil free krema sa 50spf i Missha perfect cover bb krema za dan su dovoljni. U torbi uvek imam Avene termalnu vodu i cesto je koristim

andrear on 04/07/2016

Leti koristim lagane kreme koje fino hidriraju, moja koža ih brzo upije i ne ostavljaju nikakav film. Skoro sam otkrila Ziaja Sensitive skin firming noćnu kremu koja ima vrlo zanimljiv sastav. Prijatno sam iznenađena i uživam da je koristim. Kada mi je potrebno da se osvežim, koristim Caudalie grožđanu vodicu i obožavam je. Elixir nisam do sada probala i raduje me ova mogućnost da ga osvojim!

Natasa Glisic on 04/07/2016

Najčešće koristim termalnu Avene!

Ružica Kovačević on 04/07/2016

Leto ! Divno, sunce, lepo vreme , sve po redu... moja koža lica je mešovita do masna, redovno se šminkam. Ono što mi veoma prija koži je vichy liftactiv supreme krema za mešovitu kožu za dan i noć. Zaista je divan osećaj naneti takvu kremu na lice i uživati preko celog dana bez osećaja da vam se lice ''sliva''. Posle jutarnjeg čišćenja i nege, ova krema je prava blagodet. Sve pohvale !!!!!!! ::)))))))))))))

Ana on 04/07/2016

Najviše mi prija po ovoj vrućini aktivni kiseonik. Osveži mi lice, a spreči pojavu crvenila i iritacija od sunca.

Jelena on 04/07/2016

Uh, leti mi je najteže da pronađem odgovarajući proizvod posebno kada se vratim sa letovanja, a temperature su i dalje velike u Beogradu. Trudim se da koristim kreme sa zaštitnim faktorom, međutim sve su teške za leto posebno za one ispod 30

Snezana on 04/07/2016

Za vreme letnjih vrucina mojoj kozi najvise prija lagana Nuxe krema,the Body shop stik sa vitaminom e za okoloocnu regiju i ili ruzina vodica za osvezenje ili avene tetmalna voda.

Lidija on 04/07/2016

Po ovim vrućinama izbegavam kreme za lice, najviše koristim avene termalnu vodu.

Ivana on 04/07/2016

Moram da priznam da ma koliko volela osecaj toplote i konacni predah od salova i kaputa, moje lice tesko podnosi vrucine, narocito kada sam osudjena da putujem gradskim prevozom, gde je pakleno i ne bas prijatnog mirisa :) Tada na scenu stupa moj saveznik Uriage termalna voda, koja me osvezi i povrati, a lice bukvalno brani od znoja i bakterija. Takodje, uvece, dva puta nedeljnono koristim Uriage hidrantnu masku, koja me ohladi, ishidrira, povrati moje lice u zivot. To su moji ljubimci za lice ovog leta :)

Suzana Milosevic on 04/07/2016

Koristim Vichy termalnu vodu, ali vecu dugo vreme zelim da probam ovaj elixir

Olja Misic on 04/07/2016

Definitivno Vichy Termalna Voda, zapravo bilo koja, samo Vichy trenutno koristim. A o ovom eliksiru sam punoo slusala, i jedva cekam da ga probam :)

Nina on 04/07/2016

Na ovim vrućinama prijaju mi razni sprejevi, od tečnog kiseonika do pantenola i ružine vodice. Caudalie je odličan brend.

Gordana on 04/07/2016

Iskreno u letnjem periodu koristim na licu samo kremu za sunčanje da ne bih izogrela, a da se osvežim tj. ohladim koristim aktivni kiseonik koji par puta dnevno isprskam po licu.

katarina on 04/07/2016

Termalnu vodu,i hidrolat marigold kompanije.

Sladjana Stajic on 04/07/2016

Bas sam ovih dana u potrazi za istim. Inace koristim MAC fix plus i termalnu vodu Vichy ili Avene za osvezavanje lica za sada. Mnogo bih volela da probam ovaj hvaljeni eliksir jer mi je koza suva a cula sam da ovaj eliksir sadrzi pored termalne vode i neka ulja u sebi. Hvala na sansi.

Ljilja on 04/07/2016

Od kada su krenule ove vrucine najvise koristim,a samim tim mi i najvise prija Caroten ulje. Isprskam lice ruzinom vodicom,nanesem par kapi ulja,koza kao saten. Naravno,ako izlazim vani,onda je obaveza spf50. Otkrila sam Burra kreme sa spf-om,koje jesu malo teze za razmazivanje,u smislu da malo ostavljaju bijel trag,medjutim od kada koristim ovo ulje nemam problem sa razmazivanjem. Pozdrav za Vas. Poklon je fenomenalan, ko god da ga dobije ima razlog da se raduje.

Natasa on 04/07/2016

Uz redovno ciscenje lica najvise mi prijaju serumi, danju preko seruma spf krema, a nocu samo serum. A za osvezenje Avene termalna voda.

Irina on 04/07/2016

Po vrrucini se trudim da na lice nanosim sto manjje sminke, ako je sminka za taj dan neizostavna onda cu umesto tecnog pudera staviti puder u kamenu, ispod naravno krema sa zastitnim faktorom, malo rumenila i hajlajter naravno (jer bez obzira na godisnje doba volim da se taj sjaj vidi do svemira xD ). Na oci malo maskare i sjaj za usne i gotovo. Na kraju cu se okupati u fiksatoru za sminku ili poprskati fix+ ilineku termalnu vodu. Volim da mi leti lice izgleda sveze i sjajno. A s obzirom da imam normalnu kozu, problema sa mascenjem nemam nesto preterano. :-)

Milica on 04/07/2016

Jako bih volela da probam Caudalie beauty elixir, a trenutno koristim, i jako mi prija, Caudali grožđanu vodu (Grape Water) koja bi možda i tebi prijala jer je blaga i nežna. Osim pomenute, koristim i Bioderma Light kremu (roze linija) i Caudalie penu za umivanje koja je takođe predobra. Jednom do dva puta nedeljno stavljam Neutrogena masku za lice i to je to. Ako se prosijam tokom dana, tu su matirajući papirići iz DM-a.

Iva on 04/07/2016

Leti se jako malo sminkam jer mi ne prija makeup na licu a i moze da se otopi i da ten deluje neuredno. Eventualno koristim malo rumenila u kamenu i labelo. Kad osetim da je mojoj kozi potrebno osvezenje, lice jednostavno prebrisem Nivea maramicama za skidanje sminke jer, iako ne nosim puder, revitalizuju kozu i predivno mirisu. Uvek nosim bar jedno pakovanje u tasni jer su jednostavan a efektan beauty saveznik kad temperature predju 30 stepeni. :)

Vesna on 04/07/2016

Za osveženje koristim termalnu vodu ( Vichy ili LRP ), proizvod koji mi je u početku izgledao kao potpuno nepotreban korak u dnevnoj rutini ( glupača, znam ... :) ). A kao otkriće leta za mešovito - masnu kožu pomenula bih Eucerin Sun Gel Creme Oil Control SPF 30 - odlično štiti od Sunca, prilično dobro matira, pristojno hidrira i savršena je podloga za šminku :) .

Danijela on 04/07/2016

Divan post, kao i uvek. S obzirom da imam rouaceu i kulperoznu kozu, koristim.La Roche Posay kreme u kombinaciji sa Anti Rozacea kremom, u pitanju je apotekarska lek krema. Vec duze vreme hocu da probam ovaj tip proizvoda, mislim da je leto idealno za to. Ps izvinjavam se ako sam greskom poslala 2 poruke, kucam.na telefonu a ne znam.kako da obrisem duple poruke. Veliki pozdrav.

Matea on 05/07/2016

Najvise mi odgovara Dr. Hauschka tonik koji poprskam na lice i vrat nakon ciscenja. Navecer nakon sparnog dana i poslije kupanja savrseno je osvjezenje za moje lice.

Suzana Krcmar Cosic on 05/07/2016

Po ovim vrucinama,uglavnom koristim aktivni kiseonik i pantenol u spreju.

Dunja on 05/07/2016

Kada je ovako toplo koristim sto manje kozmetike. Trenutno Weleda fluid od badema, a za rashladjivanje LRP termalnu vodu

Ana on 07/07/2016

Vitaminsku kremicu koju sam sasvim slucajno otkrila u apoteci jer je nas apotekar pravi(recepturu je nasledio od svog oca).

Mina m on 07/07/2016

Eucerin micelarnu vodu, lagane, nemasne kreme, npr.Multiactiv sa aloe verom.

Danijela on 07/07/2016

Leti koristim losion i miceralnu. Evemtialno neku BB kremu sa zastitnim faktorom. Bioten