Jelena StojiljkovicJelena Stojiljković iz Beograda poslala nam je, podstaknuta pričom o Darphih brendu, sliku svog nesesera i priču o tome kako je ona zavolela ovaj brend i šta joj najviše prija.

 

 

 

 

Try it love it, jedna je od retkih kampanja na koje sam i sama “pala”.

Kampanju je imao francuski Darphin, i… u mom slucaju uspela je potpuno. Bilo je zaista dovoljno probati, pa zavoleti Darphin.
Ljubav je obostrana: ova kozmetika prija mojoj koži, ali i samopouzdanju. Lice mi blista, a oci sijaju. Počela sam naivno, maskom od gline… od tada, u kontinuitetu, dopunjujem neseser.

vitalskin

Vitalskin emulzija je poslednje otkrice…veoma lagana tekstura izrazito odgovara mojoj mešovitoj koži lica na pragu 30te, a prah bisera u njoj vraca sjaj nakon radnog dana.
Svakodnevno cišcenje i osveženje mi pruža penasti gel, a vikend ritual podrazumeva malo više sna, jutarnji trening i 15 min druženja sa kozmetikom, pa pravac kafica sa prijateljima.
Obavezni vikend tretman obuhvata masku za zonu oka i masku od gline. Volim što je ceo proces nežan, bez zatezanja kože, bez “blatne” gline i jakih mirisa niti osećaja “gipsane maske” na licu.

neseser

Tokom leta, našla sam spas za kritičnu “T-zonu” u Desincrustant losionu, a večernje smirenje u Purifying balmu. Mada sam tu malo lenja, priznajem!
Pink Hidrantna krema za telo i piling za lice su sledeci na mojoj must have listi!
Razne ljubavi se prenose sa kolena na koleno, ovaj put u obrnutom smeru. Moja mama uživa u čarima Stimulskin seruma i Stimulskin kreme za zonu oka.
I tried it, I love it!
Jelena Stojiljković, Marketing menadžer u Coca-Cola Hellenic, Beograd

Ostavite komentar